Koki Mercury Odesláno 21. září 2015 Odesláno 21. září 2015 Ahoj. Stalo se někdy někomu, že by upadla vrtule ventilátoru chladiče z rotoru? Koukal jsem, že to vypadá na vysroubovanou matici (dle serviceboxu to jisti na rotoru matice). Vzpomněl jsem si na hnusnej zvuk podobnej rozmackany plechovce (start s teplotou motoru na hranici sepnuti ventilatoru) a par dnu nato vrtule čouhala zpod nárazníku. Ma nekdo zkušenost? Citovat
elton Odesláno 22. září 2015 Odesláno 22. září 2015 Kdysi dávno se mi to stalo, nepřijemná věc. Výměna ventilátoru. Citovat
vendelinek Odesláno 22. září 2015 Odesláno 22. září 2015 vsecho jde,jen maly deti se museji nosit ,ale jistejsi bude dat novej nebo jinej Citovat
Koki Mercury Odesláno 22. září 2015 Autor Odesláno 22. září 2015 Tak vyreseno... stačilo nasroubovat novou M5 matku s levotocivym zavitek, ještě jsem pro jistotu zalepil závit lepidlem na šrouby a je to... usetreny prachy ;-) stacilo jen sundat masku a trochu šikovnosti a fertyg... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.