kamil1981 Odesláno 14. září 2015 Odesláno 14. září 2015 Dobrý den, mám problém na autě při startování. Když startuji, tak se startér točí, ale motorem nepohne, dělá to jen divné zvuky... Sem tam jako by zabere a trochu pootočí motorem. nastartuje asi až po 5 tém startování. Vyndal jsem startér, a zuby má všechny, i na setrváku co jde vidět jsou všechny... Startér je asi rok starý, je možné že prostě jen nezaskočí do setrváku?? děkuji za radu, jedná se o motor 2,0 Hdi 79kw Citovat
Guest Sale Odesláno 14. září 2015 Odesláno 14. září 2015 Když už jsi jej měl venku, tak ses mohl podívat dovnitř, asi odešla volnoběžka. Buď to dej na repas nebo to můžeš opravit sám, náhradní díly jsou běžně k sehnání. Citovat
kamil1981 Odesláno 14. září 2015 Autor Odesláno 14. září 2015 startér mám pořád venku... ale nikde jsem nenašel kdo by dělal repasy Citovat
Guest Sale Odesláno 14. září 2015 Odesláno 14. září 2015 Tak vidím, že jsi z Fulneku, tak třeba u vás Opavská 414 mají tam napsáno opravy startérů všech typů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.