Petridas Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 udelal jsem si výlet a po sto kilákách se mi najednou rozsvítila kontrolka stop a auto prestalo tahnout. Zastavil jsem a koukam na teploměr a 130 stupnu a tak jsem zapnul vetraky a kleslo to na 90 ! otevru kapotu a nic nebublalo , expanska nevybuchla , vody neubylo , zbytek cesty pokud sly vetraky na max dokazalo to drzet na 90 , pokud se zapla klima okamzite to lezlo nahoru! ujel jsem tak 700 km ! vody zase neubylo , olej neni ve vode ani to nehuli bíly dým ( podezreni na tesneni pod hlavou) expanzka cista , voda neni ani v oleji! skocil jsem ke kamarodovi na diagnostiku a obevilo se tam P1507 - Funkce zabraneni varu , teplota chladici kapaliny - aktivovana, mel nekdo neco podobneho ? obednal sem si termostat tak doufam ze to bude ono! jinak tady moje vsechny chyby Citovat
ferinko2 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 No ja mám pocit z tej diagnostiky,že ti nefunguje chladenie na vysoké otáčky. RJ hodila motor do obmedzeného režimu,aby si ho neuvaril ( P1507 - Funkce zabraneni varu ) Citovat
Petridas Odesláno 7. září 2015 Autor Odesláno 7. září 2015 tzn ze treba kdybych jel jen lehka noha a netocil to tak je vse ok? pac tak se nam to i zdalo ze kdyz jsem jel do 2000otacek ze to bylo celkem ok Citovat
ferinko2 Odesláno 7. září 2015 Odesláno 7. září 2015 OK to bude až opravíš ventilátory,asi relátka na prednej maske.Premerať,alebo aj otestovať cez origo diag Diagbox,alebo PP2000 Citovat
Petridas Odesláno 27. leden 2016 Autor Odesláno 27. leden 2016 (upraveno) zdar tak jsem se konecne dostal u autoelektrikare na radu a vymenil mi spinace spojky.a konecne mi zacal fungovat tempomat a presalo mi svitit ABS ESP . pak premeroval relatka a zjistil ze je spatny pravy (z pohledu ridice) ventilator. myslite ze jde sehnat jen jeden? nebo nemate nekdo tip kde ho koupit? dik Upraveno 27. leden 2016 uživatelem Petridas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.