AKCZ Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Nevali se nekomu doma tento tapecirunk pro leve dvere ridice 3-dveroveho modelu (r.v. 98 a vys) Pripadne tip nebo kontakt na pripadna vrakoviste Peugeot? Citovat
Bohouš Odesláno 16. prosinec 2005 Odesláno 16. prosinec 2005 Bohužel to tak vypadá......ale i ten tvůj provizorní není špatnej Citovat
AKCZ Odesláno 21. prosinec 2005 Autor Odesláno 21. prosinec 2005 Rad bych byl plne spokojenej s provizornim.. ale nejsem Citovat
chechet Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 a tys objizdel vrakoviste? to prece musi nekde byt k mani ne? Citovat
Vvitty Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 2chechet: obavam se, ze zrovna tento typ moc k mani neni aut s takovou vybavou tu jezdi malo a jeste mene bouraji (nastesti) Citovat
chechet Odesláno 21. prosinec 2005 Odesláno 21. prosinec 2005 pockej, ale dyt on snad potrebuje pouze tapacirung ne? 3dverovych 306tek mkII-III tady preci musi byt dost i bouranych. predpokladam, ze madlo s ovladaci zrcatek a oken ma. Citovat
AKCZ Odesláno 21. prosinec 2005 Autor Odesláno 21. prosinec 2005 Byl jsem tady u nas v okoli.. par vrakacu kolem Prahy .. nakonec na udajne jistej zdroj kde mel tapecirunku plnou komoru az po strop ale kdyz jsem se zminil 3-dver tak to zas rychle zavrel .. navic potrebuju 3-dver r.v. 98 a vejs a posledni moznej model je rok 2000 .. pak uz tusim 306ky (krom Combi) prestali vybrabet uplne.. coz jeste ztencuje vyber Ale jeste je jeden velkej vrakac nekde u Plzne .. resp. kousek pred plzni smerem od Phy.. a tam je udajne velka sance ale bohuzel jsem zatim nezjistil kde presne to misto je.. Původně zaslal: chechet a tys objizdel vrakoviste? to prece musi nekde byt k mani ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.