Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, prosím o radu, mám 307, ročník 2007. Je k nemu vystreľovací, dvoj tlačítkový kľúč. Pred niekoľkými dňami kolega menil batériu v ňom a od vtedy nefunguje diaľkové odomykanie a zamykanie.

Dnes som si prečítal návod, ako spárovať kľúč (kľúč do prvej polohy v spínacej skrinke, stlačiť na pár sekúnd tlačítko zamykania na kľúči).

Aké bolo moje prekvapenie, keď som po chvíli zistil, že odomykanie a zamykanie diaľkovým funguje, ale musí byť kľúč cca 1-2 cm od spínacej skrinky. Akonáhle je ďalej, už to nereaguje.

Môže mi niekto poradiť, čo tomu je? 

Ďakujem.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj ako si vyriešil to diaľkové? Mam presne rovnaký problem. Baterka vymenené (uz viac krat) kľúč sparovany a aj tak funguje iba blízko spínacej.... Ak dám kus dalej tak nič. Skúšal som uz aj odpajat bateriu ale nič nepomohlo. Dik za každú radu.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Tak konečne som vyriešil diaľkové. Aj ked boli kontakty k baterii ocistene aj tak bol problém v nich. Bateriu som priletoval a pripojil pomocou kablikov priamo na plošák diaľkové uz ide bez problemov aj z.väčšej vzdialenosti....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...