Kondor Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 srazik byl super, lidicky skvely, proste to nemelo chybu (teda krome toho, ze kdyz ma clovek auto, tak nemuze pit a kdyz ho nema, tak zase jezdit ) doufam, ze se priste zase najde cas se na vas prijet podivat a snad i ten slalom bude lepsi - cil: kazdy mesic o jednu pricku a za rok treba i bedna :D
Jirkap Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 Bohužel moc se omlouvám, že jsem na sraz nedorazil, ale zdolala mě zákeřná nemoc se kterou delší dobu bojuji a až teďka mám doma opět CDMA takže mohu napsat.. Doufám, že někde máte fotky?
Guest MilaS Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 Původně zaslal: Jirkap Doufám, že někde máte fotky? Hledej šmudlo
Jirkap Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: MilaS Původně zaslal: Jirkap Doufám, že někde máte fotky? Hledej šmudlo To jsem viděl, to fotil jen jeden člověk?
Netopýrka Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 ještě já mám fotky, jak sedím ve svém autě se čtyřma chlapama, ale to mám jen privátně, do svého soukromého alba :D
Jirkap Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Netopýrka ještě já mám fotky, jak sedím ve svém autě se čtyřma chlapama, ale to mám jen privátně, do svého soukromého alba :D No tak to teda musí být něco :D:D
John Odesláno 8. prosinec 2005 Autor Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Netopýrka ještě já mám fotky, jak sedím ve svém autě se čtyřma chlapama, ale to mám jen privátně, do svého soukromého alba :D To by mě zajímalo s jakýma.... :aut:aut:aut
Netopýrka Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Johne, malá nápověda: nejmenší prcek seděl vzadu uprostřed :D
Petr 406 red Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: John Původně zaslal: Netopýrka ještě já mám fotky, jak sedím ve svém autě se čtyřma chlapama, ale to mám jen privátně, do svého soukromého alba :D To by mě zajímalo s jakýma.... :aut:aut:aut To bych chtěl taky vědět :D
Bohouš Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Netopýrka Johne, malá nápověda: nejmenší prcek seděl vzadu uprostřed :D Že by John ????
John Odesláno 8. prosinec 2005 Autor Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Že by John ???? No comment.... :D:D [upravil dne 8/12/05 John]
Recommended Posts