madman16 Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 Naazdar pani pri vcerajsej vymene prednych kotucov a platniciek som nadabil na jednu vec... neakou zahadou sa mi posunul stabilizator viac na vodicovu stranu a momentalne ho opiera o neake ucho co je tam navarene (foto) ako k tomu doslo?? a ako sa da tento problem odstranit?? budem vdacny za kazdu radu Citovat
marecikRC Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 Ja by som v tomto pripade vymenil silentbloky a stabilizator sa da do povodnej polohy. Po vymene by som povedal ze by to malo byt uz v poriadku Citovat
madman16 Odesláno 23. srpen 2015 Autor Odesláno 23. srpen 2015 no tie boli mene cca rok dozadu...a asi pred mesieacom bola robena udrzba capov tyciek stabil. a geometria. plus rameno na lavej strane...a nik v servise mi nic nepovedal...a v stabilizatore a aj v tom uchu je uz vydrata drazka... Cize je mozne ze sa po roku dokazu vylogat silentbloky stabilizatora??? Citovat
marecikRC Odesláno 23. srpen 2015 Odesláno 23. srpen 2015 ak boli slabo dotiahnute, tak je mozne ze sa aj rychlo opotrebovali pretoze bola asi vola v tych uchytoch stabilizatora - preto sa ti mozno aj teraz povytiahol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.