Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, mam na 106ke taky problem - neustale mi spina saharu, ci uz idem dlhsiu trasu vyssou rychlostou, alebo flakacky po meste, po zastaveni sa mi toci vetrak. Robilo mi to aj pri starom motore, no ten som vymenil, spolu s nim som vymenil aj vodnu pumpu, termostat, chladic som vymenil za vacsi z dieselovej 106ky no furt to hreje tak ze sa to musi dochladzovat saharou.. Najhorsie, ze mam socialne budiky bez teplomera chladiacej kvapaliny takze mi to bude svietit len v pripade prehriatia. Pritom je system odvzdusneny, ked chytim rukou hadice su teple, aj vsetky casti chladica su teple tak ja uz neviem ci je len ten motor tak mizerne navrhnuty alebo kde mozem hladat chybu? Je mozne, ze cidlo teploty ukazuje blbe hodnoty a sahara sa potom toci zbytocne?

Jedna sa inak o 1.4 55kW TU3M s jednobodom

Odesláno

Pokud se ti točí větrák jen po zastavení, tak je to v pořádku, dochladí a vypne. Po zastavení teplota vyskočí vždy. Jestliže vypne zhruba po půl minutě není na tom nic divného. Kdybys chtěl vědět jestli spíná správně, stačí zajet do servisu, tam ti to proměří. Nemá cenu něco měnit, když nevíš jestli to správně funguje. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...