ziky Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Dobrý den, auto se mi ve vysokých teplotach zahltí a chcípa... V hlavě jsou dvě čidla jedno na chladicí kapalinu a k budíkům a druhé počítám na teplotu a do řidící jednotky, po odpojení tohoto druhého čidla auto jede normálně... neumím ho však nikde na internetu najít. Nemáte někdo radu či nevíte o nějakem schéma ať vím přesně co hledat? Děkuji za rady Citovat
Guest Sale Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 (upraveno) Předpokládám, že máš motor 1.4 VTi. Čidla jsou v tom případě na výstupní komoře chladicí kapaliny z hlavy válce. Podle toho co píšeš je čidlo KO. Záleží jakou tam máš tu komoru, nejsou na všech motorech stejné. Jestliže tam máš dvě čidla, tak jedno je vyměnitelné samostatně ale to druhé je výměnné pouze s celou komorou se všim včetně termostatu. Zrovna to čidlo které ovládá saharu a budík na palubce by mělo být neoddělitelné. Mrkni na to a zkus objednat podle VIN. Ještě pokud ti problém dělá čidlo které je zezhora na komoře a je uchyceno kovovou sponou a je tedy oddělitelné, tak je to objednatelné v Pežo nebo na Autorozvody.cz pod objednacím číslem 1338F3. Upraveno 24. červenec 2015 uživatelem Sale Citovat
ziky Odesláno 24. červenec 2015 Autor Odesláno 24. červenec 2015 no to co je oddělitelne, a přichycené kovovou sponou jsem měl zapojené a ukazovaly budíky a sahara jela taky, to druhe které je na 21 klíč jsem odpojil a auto jelo normálně.. ale sehnat na netu umím jen to na tu sponu Citovat
Guest Sale Odesláno 24. červenec 2015 Odesláno 24. červenec 2015 Tak to tam máš asi jeden z těch variabilních dílů který tady neseženeš. Pokud je špatné to čidlo které je připojeno do ŘJ tak se to mění jedině celé, jak jsem psal. Zkusil bych se na to zeptat v autorizáku, ale moc nadějí bych tomu nedával. Mě když to odešlo tak se to muselo vyměnit celé. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.