Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, mám dotaz. Někdy v minulém týdnu jsem přišla k autu a nešlo nastartovat, startér pouze cvakal. Po roztlačení a následném nastartování když se motor zhasl, nastartovat pak asi dvakrát šlo a pak zase ne. tak jsme dali vyměnit startér. Dnes jsem opět nenastartovala, ale už to nebylo o cvakání, ale jakoby baterie. Přitom kontrolky v pořádku, žádná chyba. Co jsem si ale všimla, že dříve mi blikal pouze vnější alarm, nyní bliká i vnitřní alarm. po zamknutí klíčkem bliká jen vnější, pokud ale zamknu centrálem jako doposud, tak se zapne i vnitřní, který mi předtim neblikal... Je možné, že by mi alarm vybíjel baterii? Auto stálo na parkovišti s dozorem, alarm nesvítil ani nehoukal, tím to nebude. Nerada bych kupovala novou baterii aby pak byla chyba někde jinde - baterie stará 3 roky... Jinak Peugeot 207,r.v. 2007, 80kw, 1.6, 16V

Děkuji za radu. Už mě nebaví chodit k autu s obavami že zase nenastartuju...

Odesláno

ahoj, nemusíš hned kupovat novou baterku, tu starou si nechej proměřit zátěžovým ampérmetrem--mají ho servisy, nebo prodejny baterií, většinou to dělají zadarmo...,tím bych začal, abys měla jistotu , že baterka je OK

pokud bude baterka po změření a nabití OK (nebo budeš muset koupit novou baterku), nechej změřit klidový odběr z baterie, aby se vyloučila možnost, že něco (třeba ten alarm) odebírá hodně proudu a tím vybíjí baterku

Odesláno

Ahoj, tak jsem to nechala všechno poměřit a v servisu mi řekli že baterka je stará jako jeruzalém, že pochybují, že je tříletá, ještě je to nějaká polská 4max - nevim jak je to s kvalitou polských baterií. Každopádně je prý už v háji, tak jsem koupila novou a zatím startuju :-) Hlavně jak mi týpek v bazaru tvrdil jak je to kvalitní baterie, která mi ještě určitě 2-3roky vydrží :-) Díky za rady. Ještě bych se chtěla zeptat, je možné někde sehnat dobré info o vozu podle VIN aniž bych musela do Peugeota?

Odesláno

ačkoliv teď běží v telce reklama ,,I love you polské jídlo'' :o , což u čechů zcela jistě zabere :D, tak si myslím, že co je polské stojí za ho...

k tvému dotazu--je tu někde link, kde zadáš VIN auta a někdo ,kdo má přístup do databáze Peugeotu, může zjistit historii auta, můžeš to zkusit tam dát, ale je to teď nově podmíněno řádným členstvím, což obnáší poplatek...,zauvažuj nad tím, protože jako bunus členství dostaneš kartičku, přes kterou se dají nakupovat náhr. díly s dobrou slevou :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...