Hics Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 Hele, páni GTIčkaři. Mrkněte se mi někdo, jak sou dělaný čidla na teplotu a tlak oleje(né je/není tlak, ale přímo hodnotu). Vůbec nic o tom nevim. Je - li to jedno kombinovaný čidlo, nebo jsou dvě, jak vypadaj, jaký maj výstupy a kde se na motoru nacházej. Díky moc Citovat
tomson Odesláno 7. březen 2003 Odesláno 7. březen 2003 Jsou 2 čidlo tlaku oleje je vedle olej.filtru směr alternátor a teplotní si myslím že je na vaně. Citovat
voštík Odesláno 8. březen 2003 Odesláno 8. březen 2003 no tak za 1. : nejsem sice GTIckatr, ale vim to Cidlo tlaku oleje se nachazi kousek nad olejovym filtrem a teplota olejej se meri na vane... zezadu je takovej bazmek, na kterej staci pripojit dratek od budiku:) Hodnoty z hlavy nevim, ale jak se mi zase dostane do ruky knizka, tak je sem hodim Citovat
voštík Odesláno 8. březen 2003 Odesláno 8. březen 2003 no tak za 1. : nejsem sice GTIckatr, ale vim to Cidlo tlaku oleje se nachazi kousek nad olejovym filtrem a teplota olejej se meri na vane... zezadu je takovej bazmek, na kterej staci pripojit dratek od budiku:) Hodnoty z hlavy nevim, ale jak se mi zase dostane do ruky knizka, tak je sem hodim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.