Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím .Přečetl jsem toho uz hodně ale pořad jsem nezjistil příčinu. Jde o to ze mi začala problikavat kontrola stop díky tomu ze se netoci Sahara. Koukal jsem na ty tři relátka u Sahary a vypadají v pořádku. Sahara sepne pouze v případě ze odpojim čidlo teploty u termostatu.nevim zda s tím souvisí i klimatizace ale auto jsem kupoval od známého v lednu. Mam manuální klimu a když ji zapnu pouze se rozsvítí ale žádné cvaknuti neslysim. Ale ani nevim zda je klima naplněna. Nemohl by mi někdo doporučit nějakého mechanika který tomu rozumí v okolí Prahy? Nebo nějakou radu? Díky

Odesláno

Resim ted stejny problem :), nejede mi sahara. Nejdriv jsem zaznamenal, ze klima se mi sepne na chvili, pak vypne a obcas se opet na chvili sepne. Ale potom jsem zustal trcet ve meste v kolonach a najednou koukam ze se mi jak olej, tak voda blizi blizko k cervene hranici, tak jsem auto odstavil, jak to slo, nechal jsem bezet motor, vystoupim, ale nic neslysim, ani jedna vrtule se netocila. Toho dne jsem jel jeste delsi cestu za mesto a naporove chlazeni uz stacilo, klima jela celou dobu, po meste to ale nestacilo chladit, proto se vypinala. Problem by mel byt v "bitronu", dalsi rele nekde schovane (u coupe jsem ho zatim nenasel), pry pokud je spatne, nejede sahara komplet. Jen teda otazka co mas za motor a jakou saharu.... v mem pripade je to 2.2 HDi (tam by mel bitron nekde byt)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...