Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, v praci jsem se dostal k citronu c4 picaso 2009 vyroba (1,6HDi), puvodně byly zacpané odtoky vody nasávače topení (pod čelním sklem) co jsou vyvedené do podběhu, a topení bylo plné vody, ty jsem pročistil a propláchnul vodou a komplet jsem vytahal co z topení šlo (kam jsem se dostal bez sundání palubky. Ventilátor jsem rozebral vyfoukal vzduchem prostříkal kontaktolem a zase vyfoukal , když jsem ho zkoušel na 12v tak šel normálně,  po 2 slunečních dnech jsem to začal skládat auto bylo suché a vše v cajku, namontoval jsem ventilator zapojil a začal jsem všechno zkoušet, klimu ventilator, vše šlapalo bez problemu tak jsem začal skladat plasty a od tý doby co jsem to vypnul to zase nejde ... ani ťuk pojistky jsem prolez, proměřil i odpory na topení na obou jsem naměřil nějaký hodnoty už nevím kolik a nevím kolik by tam mělo být. nemáte tu někdo radu nebo co s tím ? podotýkám že ovládání ventilátoru funguje (zapíná se jím zadní část auta a tam ventilátory jdou dobře). v pondělí to budu řešit tak at jsem nějak připravenej co by to mohlo bejt .. předem díky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...