Háček Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Zdarec, v praci jsem se dostal k citronu c4 picaso 2009 vyroba (1,6HDi), puvodně byly zacpané odtoky vody nasávače topení (pod čelním sklem) co jsou vyvedené do podběhu, a topení bylo plné vody, ty jsem pročistil a propláchnul vodou a komplet jsem vytahal co z topení šlo (kam jsem se dostal bez sundání palubky. Ventilátor jsem rozebral vyfoukal vzduchem prostříkal kontaktolem a zase vyfoukal , když jsem ho zkoušel na 12v tak šel normálně, po 2 slunečních dnech jsem to začal skládat auto bylo suché a vše v cajku, namontoval jsem ventilator zapojil a začal jsem všechno zkoušet, klimu ventilator, vše šlapalo bez problemu tak jsem začal skladat plasty a od tý doby co jsem to vypnul to zase nejde ... ani ťuk pojistky jsem prolez, proměřil i odpory na topení na obou jsem naměřil nějaký hodnoty už nevím kolik a nevím kolik by tam mělo být. nemáte tu někdo radu nebo co s tím ? podotýkám že ovládání ventilátoru funguje (zapíná se jím zadní část auta a tam ventilátory jdou dobře). v pondělí to budu řešit tak at jsem nějak připravenej co by to mohlo bejt .. předem díky Citovat
Háček Odesláno 3. červenec 2015 Autor Odesláno 3. červenec 2015 tak vyřešeno odpor na ventilátoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.