mario_liptov Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Nejaky curak mi nacuval do predku auta a uvolnil sa mi predny naraznik. Z boku vyzera ako keby bol vycvaknuty zo zapadok co drzi spolu z prednym blatnikom a to na oboch stranach. Vie niekto poradit ako to dat na povodne miesto? Dakujem Citovat
Laďa Odesláno 23. červen 2015 Odesláno 23. červen 2015 Nejspíš sundat, podívat se jestli nejsou poškozeny úchytky a znovu nasadit. Citovat
mario_liptov Odesláno 15. září 2015 Autor Odesláno 15. září 2015 Auto mam od vcera v servise. Oprava ide cez havarijnu poistku. Popri tom som si dal urobit garancnu prehliadku a pri prijme zistil, ze mam dalsiu zvolavacku a dal som si namontovat tazne bajonetove zariadenie Samozrejme, ze sa mi pri odovzdavani poserkalo sklapanie praveho zrkadla, takze aj to sa bude robit. Dostal som na zapozicku od servisu Peugeot 301 1.2Vti. Tak mozem porovnavat, prva jazda zo servisu. Som rad, ze mam 2008 a v nom motorizaciu 1.6Vti. Zrychlenie, hlucnost maximalka... Citovat
handy49 Odesláno 18. září 2015 Odesláno 18. září 2015 Mohol by si sem hodit foto tazneho a samozrejme aj o kolko si lahsiii Citovat
mario_liptov Odesláno 19. září 2015 Autor Odesláno 19. září 2015 Ked auto doveziem zo servisu, tak ho samozrejme mozem nafotit. Predpokladam niekedy na buduci tyzden. Citovat
mario_liptov Odesláno 4. říjen 2015 Autor Odesláno 4. říjen 2015 Som na to uplne zabudol. Stalo ma to cca 400€ aj s montazou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.