Pavel Jandák Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o pomoc.Na mém Peugeotu 306 kombi,r.v.2001 se mi porouchala stahovačka oken na straně řidiče.Z ničeho nic mi spadlo okno dolů a nemohl jsem ho dostat nahoru.Motorek funguje.Nyní je vestavu, kdy je okno nahoře, ale nesmím s ním sjet dolů, jinak zase spadne.Chci se tedy zeptat, co se pokazilo a pak Vás chci poprosit o radu, jak se dostat ke stahovačce.Děkuji. Citovat
myšut Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 máš tam bordel,prach,špínu,zbytky vazelíny a kdoví čeho ještě ...co po tom chceš po 14ti letech.....?Že se o to nestaráš ,neočistíš si to ,jak je rok dlouhý ,je čistě TVOJE záležitost. tapec drží hlavně 3 šrouby s hvězdicovou hlavou a čudl na otevírání/zavírání dveří,na ten jemně ...zbytek je nacvaklé na plast čudlech.... pokazila preventivní údržba ,zbytek je bordel,vyhozené dráhy,ochozené motorky ,zaoxidovaná čidla a dráty .......takže vrakáč.Za ty jednotlivé komponenty si Citroen/Pežot účtuje atronomii...... funthomas ohodnotil 1 Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 myšut : ty jsi ráno vstával špatnou nohou ? copak je normální vrtat se ve stahovačkách dveří a "preventivně" je udržovat ?? Pavel Jandák : stalo se mi to samé před cca 4 lety. Problém byl v čepu stahovačky, což je taková kulatá černá gumová nesmysl ... věc, na které je nasazené sklo. Po výměně vše OK. Samozřejmě preventivně prostříknout a očistit dráhu skla neuškodí, když už to budeš rozebírat. Citovat
myšut Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 špatnou nohou né....normální to není přiznám ,ale měnit po 10 letech nefunkční zámek,zámek dveří,stahovačku motorek ....,to normální u frantíku je . A rozhodit tapec to je otázka 5 minut..... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Mno na nektery veci bych nesahal, dokud fungujou Nase 306 ma 14 let, 242.000km z tehlech veci meneno jen PP sklo kvuli kradezi a ten gumovy cep Citovat
Pavel Jandák Odesláno 10. červen 2015 Autor Odesláno 10. červen 2015 (upraveno) tak jsem sundal tapec a zjistil jsem, že pojezd funguje normálně.Dolů mi sjede jezdec po té vodící liště, ale okno zůstane nahoře.Říkám si, jestli to okno nemá být nějak fixováno s tím jezdcem.Protože takhle je zcela na volno.Nahoru to nevadí, ale když jede dolů, tak ho vlastně nic netáhne.Vedle toho jezdce je takový jakoby černý špunt, který je skrz sklo, ale nic k němu nevede, tak nevím, jaký má význam.Díky moc za rady Upraveno 10. červen 2015 uživatelem Pavel Jandák Citovat
Pavel Jandák Odesláno 10. červen 2015 Autor Odesláno 10. červen 2015 tak problém je vyřešen.Ještě jednou děkuji Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 a jak jsi to nakonec vyresil ? to sklo preci ma byt na tom spuntu jak jsem psal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.