lubosch Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Zdar, nemáte někdo zkušenosti s výměnou levé poloosy? Čeká mě to a nevím, jestli se přehazuje i kroužek ABS, jestli je jich víc druhů, jak je uchycen (šroubem nebo nalisovaný), kolik má zubů, nebo jak to vlastně je. Budu kupovat z vrakáče, tak bych potřeboval informace na co si dát pozor. Za každou radu díky. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 (upraveno) hele na 406 jsem to resil, jsou u nasich aut dva typy, 24 a 48 zubu. Ja mam treba 48. Tenkrat kdyz mi prasknul, tak mi ty kurvy v pezotu chtely narvat celou poloosu. S tim ze se desne divily, ze se to jeste nikdy nestalo........ Nakonec mi nekdo chytrejsi zde poradil jak na to. Normalne jsem zajel na vrakac, tam jich meli nekolik, tak jsem si vybral a pak jsem to tam nalisoval (naklepal), mas to obsirnejsi, ale vse jsem snad zodpovedel Upraveno 3. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 (upraveno) poptej se na cenu repasované poloosy (starou dáš a repasovanou dostaneš), pokud si auto chceš nechat, kup radši repas (máš záruku) a kroužek ABS už na ní je--spočítáš jen zuby na staré poloose, poloosu koupíš podle VIN--nic neměříš, musí pasovat Upraveno 3. červen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
lubosch Odesláno 3. červen 2015 Autor Odesláno 3. červen 2015 poptej se na cenu repasované poloosy (starou dáš a repasovanou dostaneš), pokud si auto chceš nechat, kup radši repas (máš záruku) a kroužek ABS už na ní je--spočítáš jen zuby na staré poloose, poloosu koupíš podle VIN--nic neměříš, musí pasovat No jo, taky mě to napadlo, je nevím, jestli to už někdo nedělal, jestli tam je origo. I podle serviceboxu jsou 2 druhy poloos. Spíš se ptám, jak je tam kroužek uchycený, průměry, kolik má zubů, prostě kolik je variant a na co si dát pozor. Citovat
Návštěvník Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Já mám za to, že na mý 807 je magnetický ložisko. Kroužek ABS tam není. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.