Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s klimatizací. V servisu měnili kompresor a doplňovali chladivo před týdnem a protože mám 508 dva měsíce a nebyly horka, nevím jak přesně má pracovat klima - teploty na výdeších. Po zapnutí na automatiku a rozjezdu začne pracovat ventilátor po ujetí asi 3 km, kdy do kabiny začne ventilátor víc vhánět vzduch, ve kterém jsou cítit slabé závany chladu. Po zapnutí na maximum se na panelu rozsvítí LO, začne vhánět ještě víc vzduchu, ale teplota vzduchu na výdechu zůstává stejná jako předtím. Teplotu bych odhadl na 15 - 18 stupňů, rozhodně ne očekávaných 10-12 stupňů. Tenhle stav přetrvá i když ujedu 20 km s nastavením na minimální teplotu. U 407 po nastavení na minimum z výdechů šla, alespoň u mně, zima. Může mi někdo s větší zkušeností napsat jestli je to normální u 508? Dík. 

Odesláno (upraveno)

len doplnim, ked zavries vsetky vyduchy, nechaj otvoreny len ten jeden v strede, nastav najnizsiu teplotu a otacky ventilatora daj na 1/4 rychlosti. smer prudenia da na tvar vodica cize aby vzduch isiel len z pristrojovky z toho vyduchu. do vyduchu strc teplomer, musis namerat cca 5-6 stupnov do cca 1-2 minut urcite.

ak nie, reklamuj to, lebo klima ti nepracuje ako ma.

Upraveno uživatelem Marcel00

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...