Wirkstoff Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 Zdravím.Vím, že se to všude řešilo asi 1000x, ale nikde jsem nanešel přesně můj problém. Po zapnutí klíčku do druhé polohy mě pořád ukazuje plnou nádrž. Měl jsem vyndanej plovák a při plynulém pohybu po odporové dráze naměřím cca 30 ohm až 350ohm což je good. Ale pořád ukazuje plnou, když odpojím konektor, tak logicky ručička spadne na nulu..... zkoušel jsem i proklemovat přímo konektor a opět plná..... snažil jsem se i prímo propojit dvoulinkou konektor od plováku až do přístrojovky na + a - motoru a nic... Nevíte co s tím? zatím nechci oddeklovávat všechno a jít po kabelech, ale asi mě nic jiného nezbyde. :nevim Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 kdyby byl skrat na kabelech ukazoval by plnou i pri odpojenem kabelunekde je chyba - plovak Citovat
Wirkstoff Odesláno 31. květen 2015 Autor Odesláno 31. květen 2015 (upraveno) Z plováku vedou 3 kabely co když je šlus mezi + a jedním vývodem z potenciometru? já jsem naměřil 12V na konektoru..... Právě plovák funguje jak má.... jde sice hodně ztuha, ale klesá..... a odpor jsem naměřil jak má být... Upraveno 31. květen 2015 uživatelem Wirkstoff Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 12V tam nameris kdyz ti to honi palivove cerpadlo Citovat
Wirkstoff Odesláno 31. květen 2015 Autor Odesláno 31. květen 2015 Takže ještě zkusit napojit potenciometr přímo na konektor? a tím zjistím jestli je to v plováku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.