Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kabát Open Air - 28. 5. 2015 - Brno

Recommended Posts

Odesláno

ja si pujdu poslechnout kabaty do prahy ale jen z auta, nemam silu se tam mackat s tim davem.....

Odesláno

Pohoda a Žízeň zní nejlépe v domovských Teplicích :D . A na tribuně stadionu se nemačkáš  :bojim

Odesláno

mackam se na vstupu, na hajzlech, na vystupu a nechtej videt jak to vypada v Praze, kdyz se ten dav vali domu a nejsou navysene spoje, takze opravdu nejde jen o mackani na tribune..... takze asi tak...... Byl jsem v O2 arene a stacilo mi, ze na dalsi jakykoli koncert si necham zase na dlouho zajit chut :D

Odesláno

Scratch a wojtěch

Chlapci ač nerad tak s váma musím souhlasit.  ;)  Na tu nekonečnou frontu u vstupu a neskutečně zacpané město po skončení jsem úplně zapomněl :( Cesta běžně trvající pár minut trvala víc než hodinu a to pro nás manželka kámoše přijela až pomalu ke stadionu. Jak se to správně říká. Na to špatné se rychle zapomene a to pěkné v hlavě zůstane. :aut 

Nasadili jste mi brouka do hlavy. Mám to celé znova absolvovat? :myslim  :myslim  :myslim   

Odesláno

ja driv chodil pomerne casto na ruzny akce, treba carodejnice u nas na chvalech proste byly vzdy super. Ale jak starnu, tak mi vadi stat frontu na vstupu, zaplatit 50, pak cekat 30 minut na pivo a 25 minut na zachod, ktery se jeste plati. Zazitek to byl vzdy, ale proste uz me vadi nekde stat jako kokos, nebo se pak proste mackat :D, ale poslechnout si to pojedu :)

Odesláno

Takže 3 příznivci, to by ještě šlo...

Sorry, chtěl jsem ti dát mínus... :) ale ukliknul jsem se

Nechápu tu popularitu Kabátů, přijde mi to jako pokleslá zábavová kapela hodící se do kulturáku

Neříkám, že mi toto u alba "Má ji motorovou" neimponovalo, ale to mi bylo 12 let a vše o šoustání a chlastání mě začalo tuze zajímat :D Ale dnes? Je to čím dál tím horší... Prakticky od Země plná trpaslíků je to komerční poprock, který mi do rádia nesmí

Odesláno

tak samozrejme se kapela vyviji a jde vic do mainstreamu, jde o prachy, takze to chapu. Taky jsem priznivce starych kabatu a ta moderna mi az na par vyjimek taky nejde pod nos, ale ruku na srdce, nehrajou jen novy pisne, oni moc dobre vedi, jaky pisne chtej lidi slyset. A presne z tohoto duvodu jsem opravdu rad, ze uz neni kapela Queen a Freddy Mercury. Vim jiste, ze kdyby zil, tak by ta kapela jeste hrala. Ale otazkou je co, kam by se v dnesni dobe zaradila :)

Odesláno

Přesně z důvodů výše uvedených většinou podobné akce nevyhledávám, ale Kabáty (zvlášť starší produkci) mám docela rád a navíc to bylo veliké přání moji drahé polovičky, tak jsem jí dal lístky k Vánocům a musím uznat, že sem rád. Jelikož jsem si opět potvrdil, že není potřeba měnit stanovisko ohledně podobných akcí a zároveň, když pominu haldy lidí, haldy ožralů, křeče v nohách, mačkání a čekání, jsem si užil super zážitek, protože některé songy, které mám rád, tady zněly ještě o několik levelů líp, než sem je kdy slyšel. Jinak musím uznat, že na to, kolik tam bylo národa, sem čekal, že příjezd i odjezd budou podstatně větším problémem, cesta tam byla s minimálními prostoji, parkovali sme přímo v areálu, defakto nejdelší čekání byla asi čtvrthodina při vstupu do zóny u podia a pak taky asi 20t minutový prostoj mezi předkapelou a Kabátama. Cesta ven byla relativně vpohodě, cca 10 minut areálem (300m kličkování mezi ožralýma hovada) a za dalších 10 minut už sme byli v shopingparku v tescu pro něco na zub. Celkově jsem spokojen a příště můžu zůstat vklidu doma a jsem vklidu, že o nic světobornýho nepřijdu:-D

Odesláno (upraveno)

Ještě mě napadlo, že mě totálně překvapila celková organizace, kdy člověk, kterej by tam přijel autem, zaplatil kilo za parking, mohl stát u brány do zóny "u podia" a užil by si, za cenu parkovnýho, koncert takřka stejně se mnou, kterej sem dal za lístek přes 600.. jen by na podium viděl z úhlu a byl by cca o 50 metrů dál než já (to sme byly cca ve středu toho kotle lidí)...

Upraveno uživatelem odee
Odesláno

Byl sem v brne tak 10m od podia a byl to zatracenej masaker :) asi nejlepsi koncert co sem kdy byl. A nejsilnejsi zazitek? Valkyra, kdyz alice hrala na violoncello a byly tam ty mohutny basy... Ooooooo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...