Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bittnerj

pánové stejně se všechny gumy dělaj na dálným východě nejčastěji made in korea nebo čína a je úplně jedno jaká je to značka a pokud nejezdíš 80tisíc ročně nebo jak čuně tak je to úplně fuk,já mám ňáký infinity a tišší gumy jsem ještě neměl co vydržej nevím anžto je mám teď nový a dal jsem cca 1000Kč za jednu v rozměru 205/55/16 a nevidím jedinej důvod proč vypláznout nejmíň dvakrát tolik za něco co mě poslouží stejně jen kvůli tomu že se to jmenuje jinak

Napríklad gumy, ktoré vyrába Triangel v Číne vychádzajú z mašín vyrobených na Slovensku (PU, TN). Takže by mali byť v pohode. Máme tu šikovných ľudí.:super

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

pánové stejně se všechny gumy dělaj na dálným východě nejčastěji made in korea nebo čína a je úplně jedno jaká je to značka a pokud nejezdíš 80tisíc ročně nebo jak čuně tak je to úplně fuk,já mám ňáký infinity a tišší gumy jsem ještě neměl co vydržej nevím anžto je mám teď nový a dal jsem cca 1000Kč za jednu v rozměru 205/55/16 a nevidím jedinej důvod proč vypláznout nejmíň dvakrát tolik za něco co mě poslouží stejně jen kvůli tomu že se to jmenuje jinak

Napríklad gumy, ktoré vyrába Triangel v Číne vychádzajú z mašín vyrobených na Slovensku (PU, TN). Takže by mali byť v pohode. Máme tu šikovných ľudí.:super

Takže my vyrábame stroje na výrobu pneumatík, potom ich odvezu do číny, tam vyrobia gumy a tie sa potom predávaju u nás :roker

Odesláno
Původně zaslal: Killerr

Takže my vyrábame stroje na výrobu pneumatík, potom ich odvezu do číny, tam vyrobia gumy a tie sa potom predávaju u nás :roker

Presne tak!:super

A okrem toho si kopírujú tieto stroje aj sami, ale tá kvalita je už niekde inde.:bojim

Lebo oni kúpia stroje aj s kompletnou dokumentáciou.:D

[upravil dne 22.3.2009 PEUGEOTIK307]

Odesláno

A 17tky ake by ste dali na leto? Rozhodujem sa medzi Matador MP43 a Barum Bravuris XL 2.

[upravil dne 28.3.2009 Killerr]

MP44 Elite3

Sú to vylepšené MP43.:super

To je pekne,ale tie sa vyrábaju len na max 16tky, ale ja potrebujem 17tky

Odesláno
Původně zaslal: sarbi

já zase přemýšlím na 307 Michelin energy saver 15ky.Má je někdo?

ahoj, mám je namontované asi 2 týdna a zatím naprostá spokojenost. Tiché a mám pocit, že to s vyhozenou rychlostí má delší dojezd.

Odesláno

A 17tky ake by ste dali na leto? Rozhodujem sa medzi Matador MP43 a Barum Bravuris XL 2.

[upravil dne 28.3.2009 Killerr]

MP44 Elite3

Sú to vylepšené MP43.:super

To je pekne,ale tie sa vyrábaju len na max 16tky, ale ja potrebujem 17tky

Máš pravdu.:super

Odesláno

honza.praha :o.k... příští týden asi pojedu do Peugeotu na prohlídku a výměnu brzd. destiček ,tak uvidím kolik tam vypláznu a pak je asi objednám po netu.

Odesláno

Ja mám na aute (307 sw) už dva roky Matador MP42 Elite (205-55-R16) a som s nimi veľmi spokojný. Sú o dosť tichšie než Pirelli P7, ktoré boli tam boli predtým (boli už síce dosť zodraté) a zdá sa, že aj dosť vydržia:super

[upravil dne 6/4/09 sowik]

Odesláno
Původně zaslal: sowik

Ja mám na aute (307 sw) už dva roky Matador MP42 Elite (205-55-R16) a som s nimi veľmi spokojný. Sú o dosť tichšie než Pirelli P7, ktoré boli tam boli predtým (boli už síce dosť zodraté) a zdá sa, že aj dosť vydržia:super

[upravil dne 6/4/09 sowik]

kolko je dost ?:

Odesláno

\"Dosť\" je pravdaže relatívne. Najazdil som na nich dve letné sezóny, tak 30 tis. km a sú zjazdené zhruba na polovicu. Je to ale aj tým, že nejazdím príliš razantne (brzda-plyn):nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...