Charlie 607 Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Ahoj mám dotaz na ty z vás co jste v kufru 607mi vozili kočárek. Jaký jste měli a šel pohodlně složit do kufru? Na první dítě jsme měli Tako Fast Rider, ale aby se vlezl do kufru musel jsem sundavat i kola a to byl celkem opruz. Na druhý dítě bych rád něco co se dobře vejde aniž bych ho musel rozebírat, ale chci aspoň trochu teréní aby se s ním dalo jezdit i po louce a tak. A potom nevíte jestli jdou dodělat isofix držáky na zadní sedadlo vlevo? V pravo mám, ale vlevo by se taky šikl, mám sedačku romer, kluk v ní je připoutanej tříboďákem z auta ale až ho posunu doleva tak prázdnou sedačku se mi moc nechce poutat pásem, teď drží v isofixu a je to paráda. Citovat
funthomas Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 kufor u 607 je obrovsky ale zaroven nizky takze tam je problem pri kazdom "terennom" kociari, pre rodinku s malymi detmi nic moc. to chce kombi (odporucam 308SW). Pouzival som isty cas JANE SLALOM PRO (to je trojkolka s velkymi nafukovacim kolieskami), kolesa museli dole (islo to lahko), vmestilo sa to navysku tak akurat. Tu nevyhras ani tak ani tak. Bud budes davat dole velke kolesa, alebo pojdes do kocika s malickymi, menej komfortnymi. Citovat
Charlie 607 Odesláno 11. květen 2015 Autor Odesláno 11. květen 2015 Tak ono moc nechybělo a kola mohli zůstat, proto jsem hodil dotaz jestli někdo nemá zkušenost s teréním co se tam vleze. Výměna auta nepřipadá v úvahu a kdyby na to došlo tak to bude Rexton 2,9TD kvůli tažnému na 3,5t a redukci, ale to sem nepatří. Citovat
Alex.1a Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 ...607 je v některých věcech jaká je...kufr jako kráva. Na přitahování věcí co zůstaly za sedadly tam mám deštník. Někdy si připadám jako krupiér v kasínu...kdyby byl o 10 cm kratší a prostor pro cestující delší...opravdu nechápu logiku toho kdo to auto navrhoval. Asi zapoměl že je to pémiovka a je důležitější prostor pro pasažéry než prostor pro zavazadla a motor :-D Citovat
Charlie 607 Odesláno 12. květen 2015 Autor Odesláno 12. květen 2015 Tak mě prostorově vyhovuje, při svých 192cm si sednu sám za sebe a s kufrem problém nemám, dosáhnu všude celkem v pohodě. A díky délce kufru už jsem toho odvezl hafo - včetně bitumenovejch desek na střechu přístřešku nebo po sklopení sedadel i osb desky. Akorát na výšku mohli pár cm přidat, i když zas plnohodnotná rezerva mi už taky vytáhla z průseru (narozdíl od C-maxu rodičů kde jsem na dovolenou vezl v kufru ještě zimák páč ta dojezdová rezerva ve mě pocit jistoty moc nebudila) Citovat
Alex.1a Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 ....vitřní prostor není jen problém 607...měl jsem i jiná velká auta a pro pasažéry vzadu bída :-D Citovat
funthomas Odesláno 12. květen 2015 Odesláno 12. květen 2015 zadne sedadla v 607 su uplne bozske, nemam moc prilezitosti sa vozit vzadu, ale ked je tak si to uzivam. Mozno ma na to vplyv to, ze ked uz teda sedim vzadu, tak zvycajne preto lebo som v nalade ale sedi sa tam fakt pohodlne Citovat
Charlie 607 Odesláno 21. květen 2015 Autor Odesláno 21. květen 2015 Tak jsem dnes zkoumal vzadu ty isofix držáky a 607 je má zřejmě navařené na kostře opěradla, takže to dodělat na druhou stranu zřejmě nepůjde, ach jo. Mám isofix pouze vzadu vpravo. Ještě je možnost, že je k e kostře opěráku přišroubovaná celá lišta s isofixem, ale jelikož je to všechno začalouněné a v kůži jsou jen otvory pro oka isofixu, tak se do toho nedá dostat. Neřešil jste to někdo? Jak to tam vlastně je? Citovat
Charlie 607 Odesláno 19. listopad 2015 Autor Odesláno 19. listopad 2015 Tak kočár jsem rozlouskl, do kufru se perfektně vejde Jané Slalom Pro, tříkolka, je tedy třeba sundat přední kolečko a odjistit a sklopit opěrku nohou. A korba vedle konstrukce, zabere to tak 3minuty složit ho do kufru. A teď ještě ten Isofix, zatím to vypadá tak, že koupím isofix lištu pro dodatečnou montáž - Ford ji dodává pro některé modely, u Peugeotu se mi zatím nepodařilo zjistit, jestli něco takového nabízí. A tu lištu vyrobím držák který bude uchycený na šroubech které drží zadní opěráky. Podotýkám, že tenhle dodělaný isofix bude držet pouze autosedačku v době kdy v ní dítě nesedí. K připoutání dítěte slouží pás v autě a autosedačka může být použita i bez isofixu. Jen se mi nechce sedačku pořád poutat i když je prázdná a při případném prodeji to zas vyndám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.