Přejít na obsah

iXix

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Vše od uživatele iXix

  1. Ahoy lidi! Měl bych nějaky otázečky... 1.) Dnes sem v mrazu vyjel se svym 307SW (1,6 benzin, 2004) a po 500 metrech najednou bliká STOPka, teploměr motoru za doraz doprava a psalo to něco overcooling nebo co..? Tak sem to vypl a po minute uz OK, ale zbytek cesty litala rafička budíku mezi dorazem vlevo a 70°C, teprv až po 20-ti minutách k 90°. WTF?? 2.) Napadalo mi pár vloček na ovládání oken (eletricky okna i vzadu) - a na parkovišti pak čumim a zadní levy okno úplně otevřeny! Aspoň, že šlo zavřít. Je to normální? Vypaří se pak ta voda bez následků? Nemám si nad ty ovladače nalepit nějakej kšilt, aby to tam nepadalo?? 3.) Nezamkly se pak dveře spolujezdce - blinkry normálně blikly jako že zamčeno, ale ee - zvenku jde normálně otevřít! Jde to nějak zamknout ručně nebo zevnitř? Není tam ani zámek (jen u řidiče), ani caplík! Díky za reakce!
  2. iXix

    Dva dotazy k baterce.

    Takže je to OK - asi hodinu po zamčení si bere 10-11mA, plus každou vteřinu puls další 3mA. Všechno je originál, alarm tam není, snad ta spotřeba odpovídá. Díky za pomoc!
  3. iXix

    Dva dotazy k baterce.

    Vypadá všechno originál, i rádio. Měřil jsem to asi minutu po zamknutí, zkusím to ještě jednou aspoň 5 minut po. Nevíš, kolik by si to teda mělo brát?
  4. Hmm, nic tam není! Takže asi nic...
  5. AHoj! 1.) Změřil jsem, že moje 307SW si bere 87 mA proudu z baterky v zamknutém stavu. Není to trochu moc? Plně nabitou 64Ah baterku mi to s takovou zcela zkonzumuje už za 30 dní! 2.) Po nastartování je na baterce 14,40 Volt, při zatůrování 14,42V. Je to v pořádku? Nemá být nabíjení nastaveno na poněkud vyšší napětí? Díkezz za odpověď!
  6. Ahoj! Do 307 SW r.v.12/2003 - dá se tam dát plato i roletka nebo je to dělany jen na jednu variantu a to druhy tam nepasuje? Dík...
  7. Jde to nějak zvenku poznat? Vypouštět to raději nebudu...
  8. Tahleta kontrolka - druhá zleva spodní řádek na palubovce - ta funguje jen u nafťáků nebo i u benzínu?
  9. HuRRwa....:grr:grr Zrowna mě nechanik pochválil za dobrej kup (307sw-2004), dali jsme na rampu a pré: \"Kde máš rezervu?!\" Civim ako TO tele na wrata... Eště před 50-ti km tam byla! Projel jsem znova šechno a nenašl pocho nic. Esi ju nekdo \"si vzal\", dófam, že ho aspoň majzla přes nos, když letěla! V riti aji se zvedákem!
  10. iXix

    Objem nádrže ostřikovače.

    Já bych se teda klonil k té 10+ litr variantě. Ne že bych to měřil, ale zdá se mi to bezedny... a pod autem samozřejmě sucho... (Mám kombík bez osřiku světel). [upravil dne 17.5.2012 13:49 od iXix]
  11. Hi! Nevíte někdo, kolik se vleze do nádržky ostřikovače Peugeotu 307 SW ?? Dík...
  12. iXix

    Originalní Autoradio

    HI! Poraďte mi někdo, plíííz, JAK vydělat RD1 z auta (306). Nevidim tam žádnej šroubek!! :o Pomooc:myslim:roll:mrk
  13. iXix

    Autorádio RD-1 a pálená CD

    OK, Jak se to rádio vydělává z auta???
  14. iXix

    Autorádio RD-1 a pálená CD

    Yak se to radio vydelava, rozdelava a cim to vycistit?? Tik.
  15. iXix

    Autorádio RD-1 a pálená CD

    No zatim sem tam strcil leda CDR a ono ho po paar zachrchlaanich vyplivlo... Nepaleny zatim nebylo k dispozici...
  16. HI! Mám Peugeot 306 Break (06/2001) s rádiem RD1 s CD přehrávačem. Umí tento CD player hrát páleny CDR? A co přepisovatelny CDRW? A MP3 asi nee, že? Díky. iX
×
×
  • Vytvořit...