Přejít na obsah

TeoMad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

O uživateli TeoMad

  • Datum narození 20.9.1996

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Tišnov
  • Stát
    Česká republika

TeoMad's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. TeoMad

    Motor se nezahřívá

    Zdravím, moje zručnost je na škále 1-10 cca na 6. Oprava mi trvala asi 5 hodin. Dělám pomalu. Chyba byla opravdu v termostatu, který byl stále otevřený. Na výměnu stačilo základní nářadí, ale být ve vybavené dílně a mít auto na zvedáku bylo velmi nápomocné. Je také důležité zjistit jaký termostat tam je potřeba. Taťka má stejné auto, ale v servisu mu tam dali termostat, který měl o jeden výstup na trubku navíc. Tak tam dali jen zátku a ta po týdnu praskla. Všechna chladící kapalina jak byla pod tlakem mu vytekla do motoru. Jinak místo je to záludné a špatně se tam dostávalo. Já do svého auta potřeboval termostat který má přípojky pro 4 trubky a 2 připojení na motor (2x topení do kabiny, 2x chladič, dvě plochy které se zasunou/dají do/na motor/u). Pokud se nepletu tak označení je 1336.CE (e-shop mlparts). Na YouTube se kdyžtak dají najít celkem dobré návody. Já osobně jsem tady na stránkách našel odkaz na dílenskou příručku a postupoval podle ní. Přeji hodně zdaru a pokud si nejsi nejjistější, tak vezmi ještě jedny šikovné ruce s sebou na opravu. Budou se hodit.
  2. TeoMad

    Motor se nezahřívá

    Taky mě to napadlo. V neděli ho budu měnit včetně proplachu celého systému. Jen nejsem zrovna expert a každý další názor je dobrý.
  3. Zdravím, mám Peugeot 308 I. Generace po faceliftu 1.6 vti 88kw. Mám problém s tím, že během chladných dnů se mi nezahřeje motor. Hadice do chladiče jsou vlažné a stejně tak i po cca 30 min jízdy je i motor na dotek teplý, ale tak, že na něm člověk nechá ruku. Během léta za teplých dnů se motor zahřeje během pár minut a nikdy mi nepřehřívá. Nemáte někdo nějakou radu co by to mohlo být? Děkuji
×
×
  • Vytvořit...