Přejít na obsah

Maax

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Maax

  • Datum narození 31.8.1976

Maax's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. mam jednu otazku, na ktoru by som velmi rad dostal od niekoho odpoved. Po rozbehani palubneho pocitaca na P206 1.1e r.v.2003 som bol prekvapeny, ked pri jazde bez plynu pri zaradenej rychlosti mi pocitac neukazoval nulovu hodnotu, ale tato hodnota rychlo klesla na cca 1,5 l/100km a potom pomaly klesala pocas spomalovania vozidla az na hodnotu cca 0,6 l/100km, ale nebola to nikdy nula ako u ostatnych typov aut. Kde moze byt problem?
  2. ak by sem niekto hodil dake kontakty na specialistov (diagnostika a servis) cez Peugeoty v okoli BA, bol by som mu aj ja velmi vdacny. Odmietam vyuzivat sluzby autorizovanych servisov, po negativnych skusenostiach s celkovym pristupom ku zakaznikovi sa mi zda este aj tak trosku nevyhodny pomer ceny ku kvalite a rozsahu poskytovanych sluzieb. Snad okrem GRATIS akcii, ktore sem tam obcas urobia a ktore sa oplati navstivit.
  3. ja mam 206 rocnik 2003 ...a ta kniha by mala byt na 206 vyrobene od 10 mesiaca 1998... nic novsie asi neexistuje... vedel by si o niecom inom ako tato kniha, kde by sa dali pozriet skutocne schemy zapojeni podla rocnika auta...???
  4. chcel by som sa vas spytat, mate niekto podobnu skusenost? Zohnal som si knihu JAK NA TO a zistil som, ze mam rozdiel v zapojeniach jednotlivych kontaktov v konektoroch na aute a v knihe. Podla knihy by mal byt vodic oznaceny cislom xxx pripojeny na pin c.1 a v skutocnosti je na c.9 (nepomylil som sa, vedla neho je vyrazene na konektore cislo pinu) a na c.1 je v skutocnosti zapojeny uplne iny vodic. Moze to zavisiet od verzie auta? Nemali by byt vsetky konektory na 206-ke zapojene rovnako (s dodatocnou vybavou alebo bez) okrem motoru podla typu paliva?
  5. ani mi nevrav nieco o autorizovanom servise pre Peugeot v Bratislave... Ked som v Auguste kupil auto u nas v pobocke Peugeotu a po prejdeni asi 5 km som sa vratil spat, ze nieco "klepe" v motore, lokalny servisny technik mi povedal, ze je nieco v motore, ale kedze je auto v zaruke, musim ist s tym do Bratislavy. Najskor som bol na Vajnorskej, napichli ho na diagnostiku a nic nenasli, tak si ho tam tyzden nechali na pozorovanie a ked som si ho vyzdvihol, tak mi povedali, ze tomu nic nebolo... Ked som presiel dve krizovatky, zvuk bolo pocut znovu... Tak som tam chodil kazdy druhy tyzden a nic..., skusil som stastie aj na Jasovskeho aj na Ivanskej..., pochodil som rovanko... Niekedy som sa az hanbil s tym autom ist dakde von, lebo sa ludia za mnou otacali, aky to bol hrozny zvuk... kamarati sa ma pytali, v ktorom bazare som ten vrak kupil, ze to ma zniceny motor podla zvuku, necheli mi verit, ze to ma len par mesiacov. Tak som na tom nabehal zopar tisic kilometrov ale tesne pred vianocami ma to nahnevalo a 22.12 som im ho zaviezol do servisu posledny krat, ze nech s tym uz konecne nieco urobia. Po dlhom prehovarani, aby aspon nieco rozobrali a skontrolovali a nie len diagnostikovali (samozrejme, ze som bol pre nich uplny laik, co predsa tomu nemoze rozumiet) chlapik rozobral, ani neviem co a povedal mi, ze mam niekde na rozvodoch zatrhnutu skrutku a ze ta mi tam lieta, ze je to jasna chyba vyrobcu a ze nemam na tom nikam daleko jazdit lebo je to vazna chyba (to mi povedal po pol roku jazdenia par tisic kilometroch)... objednali nove suciastky, vymenili a zvuk prestal, sice mi potom posahali software a s tym som tam bol opat asi tri krat, ale to uz bol slaby odvar oproti tomu na zaciatku... teraz auticko bezi ako hodinky..., dufam ze este chvilu aj bude... :-)
  6. Maax

    Smíšené páry Česko - Slovensko

    no veru..., riadne si zavaril tej slovencine ...ale to j v pohode ja si zasa neviem vynachvalit dievcata z lokality Breclav... Hodonin... ta Morava ma veru svoje caro...
  7. no presne to som mal na mysli..., vrtalo mi to hlavou naco to tam moze byt. Mozno ze daka funkcia, ktoru mi do mojej zredukovanej verzie nezapojili Preto som si zohnal knihu JAK NA TO... a zistil som, ze ten zlty konektor by by mal byt nieco pre DIESEL motor..., ten samostatny kablik som bohuzial neidentifikoval... Zistil som vsak, ze schemy v tej knihe nekoresponduju so skutocnym zapojenim BSI a nasiel som zopar vodicov, ktore boli zapojene na uplne ine piny ako podla schemy..., takze mi je ta kniha na dve veci...
  8. Vedel by mi niekto poskytnut informaciu, odkial a naco su tieto dva nezapojene konektory pod volantom vedla BSI? V tom zltom su 4 vodice a v tom sedom je len 1.
  9. tak zom si zavolal do autorizovaneho servisu, kolko stoji novy display typB a hodil mi cenu 4400 Sk. (asi to bude pozlatena verzia), no a este dodal, ze to aj tak nebude fungovat, ak ho chcem vymenit za stavajuci typA kvoli BSI a radiu, mam RB3. Je to pravda?
  10. Dalo by sa to urobit aj na P206 / rocnik 2003 1.1E verzia 2AHFXF ?
×
×
  • Vytvořit...