Přejít na obsah

mara6co

Nováček
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli mara6co

  • Datum narození 1.7.1990

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Líně
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mara6co's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Dobrý den, mám to vyřešené! ELM327 diagnostika neviděla a neuměla smazat chybu v BSI. Origo diagnostika ano. Po smazání chyby vzduchová pumpa běží a kontrolka zhasla.
  2. Jj čerpadlo ručně připojené na 12V běží. Kabely OK. Ráno po startu výstup z BSM bez napětí. Tím že jsem měl relé vyndané vím, že chodí, takže napětí v autě nejde ani na jeho ovládací cívku. Hlavně pamatuju, že to běhalo, protože to vydávalo hrozný zvuky a na badíkách chyba nebyla. V podběhu jsem tenkrát našel místo vzduchovýho čerpadla zapojenej motůrek na ostřikovače. Pak jsem řešil ten stěrač a jiný věci a když dorazilo vzduchový čerpadlo a já to dal do kupy včetně těch hadic ke svodům. Tak už to nikdy neběželo.
  3. Když smažu chybu, tak se nenačte až do dalšího studeného startu kdy je opět požadavek fukar spustit. Je to jediná chyba na diag a svítí kvůli tomu chyba na budíkách. Auto nemá žádnou cenu, takže měnění jednotek nepřipadá v úvahu. Uvidím tedy, jestli na to někdy přijdu..
  4. Díky za reakci. Je to tedy komunikace po sběrnici přímo mezi ECU a BSM? Přes žádné BSI v kabině to nejde? Mám i foto součástky z mozku, která spíná ovládací cívku relé, ale tyhle nízkoproudý věci odejdou málokdy.
  5. Dobrý den, chtěl bych požádat o pomoc s nalezením a sdílením elektrického schéma, kde bych viděl odkud dostává BSM B4 v motorovém prostoru signál ke sepnutí relé pro sek. vzduch. čerpadlo. Tj. pumpa v podběhu je nová a relé jsem měl z BSM vyletované a je plně funkční zpět. Mám velké podezdrění, že signál bude z BSI modulu u kolen řidiče, kde to jednou zasmrádlo po připojení zadního stěrače, který byl zničen rázovým utahovákem. Schéma by mi velice pomohlo při hledání. V motorovém prostoru se dalo chytit pojistky i kabelu ale v kabině mohu hledat max. něco vyhřátého či lépe opáleného. VIN je VF32CKFWA42595834
×
×
  • Vytvořit...