Přejít na obsah

jamike2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

O uživateli jamike2

  • Datum narození 19. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Poděbrady
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jamike2's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Díky moc! S Googlem mi to celkem jde (použvám rutinně i vyhledávací filtry a operátory), ale v tomhle případě jsem netušil, jak přesně pojmenovat to, co potřebuju (typ auta ani označení FW nepomáhalo).
  2. Děkuju za pomoc, nebudu ztrácet čas ve slepých uličkách. Hádám, že koupě novějšího firmware tím pádem nemá moc smysl. Zkusím ještě pohledat, kde se mění to zobrazení na 3D. Co se těch map týče, našel jsem jen toto: https://www.ebay.com/itm/Peugeout-Citroen-Europe-Central-East-2020-RNEG-MyWay-WIP-Nav-map-SD-card-/223800996264 Mohlo byto být ono? O BMW se tam nic nepíše. Preferoval bych nákup na standradním e-shopu, ale nedaří se mi nic najít. Odpusťte ještě jeden hloupý dotaz začátečníka: Kromě navigace má auto ještě tlačítko traffic s informacemi o provozu. Chápu to správně, že to jsou aktuální informace, a že je bude palubní počítač při hledání tras zohledňovat, i když má zastaralé mapy? V principu mi jde o jedinou věc: Dá se v tomto voze i v roce 2021 fungovat s vestavěnou navigací, nebo to budu muset zase řešit připojením iPadu (+ k tomu další kabel na přehrávání hudby z mobilu)?
  3. Opravdu 2 připojení Bluetooth, jedno s názvem "Peugeot", druhé s názvem "WM". Telefon je nejen vidí, ale dokáže se s nimi i spárovat (s oběma zároveň). V případě "WM" navíc píše, že se jedná o stereo v autě. Navíc na čelním panelu autorádie je logo Bluetooth. Proto jsem doufal, že stačí aktualizovt firmware a bude fungovat jak handsfree, tak přehrávání hudby. Druhou možností je připojit mobil kabelem do audiokonektorů v přihrádce spolujezdce, ale to zdaleka není tak pohodlný, protože to bych musel mít mobil zavřený v kastlíku (jinak by se kabel přiskřípl). De facto to vyžaduje, aby pak přehrávání hudby obsluhoval spolujezdec.
  4. Rozrůstá se nám rodina, proto jsme koupili Peugeot 807 2.0 HDi 120 kW z roku 2011. První dojmy z auta jsou skvělé, jen se trochu trápíme s palubním počítačem. Úspěšně jsem připojil svůj telefon k dvěma Bluetooth s názvy Peugeot a WM. Telefonování funguje. Přehrávání hudby však ne, ačkoli podle telefonu je vše v pořádku, přehrává hudbu přes Bluetooth "WM", akorát teda není nic slyšet. V menu Music v autě se však kromě rádia nezobrazuje žádný vstup. V čem může být zakopaný pes? Druhou bolístkou je navigace. Mapa se zobrazuje jen 2D, což je dost nepraktický. Rád bych se obešel bez nutnosti připojovat tablet. Vyřešila by to aktualizace firmwaru + map? Našel jsem je třeba zde: https://navi.international/cs/home/9-rneg-becker-firmware-r-50-03.html# Má s tím někdo zkušenosti? Za jakékoli rady a tipy předem děkuju!
×
×
  • Vytvořit...