Přejít na obsah

bucin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli bucin

  • Datum narození 2.9.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Jindřichův Hradec
  • Stát
    Česká republika

bucin's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. bucin

    řídící jednotka centrálu 406

    Jednotku už jen vyndal a nikde nic jediné co mě napadá preletovat úplně všechny spoje.
  2. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    Nijak od servisu se to už neprojevilo
  3. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    To nebyla 4bod ale klasika a dost mohutná ty první co jsem teď vyndal měly špičky ale taky jeden hrot a dost ubyly na více jak 1,5mm teď po výměně už zase neskube. Jestli ty svíčky měnit každý půl roku tak mě jebne i když mě vyjde na 41kc kus . Objednací kód: BO 0242235666 Točit ve městě 4500ot mě přijde jako jezdit pro rohlíky formulí. Asi jsem moc dlouho jezdil s naftou.
  4. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    Na svíčky kouknu začíná se cukat za nižších otáčkách. Hold jsem naučený na naftu a benzín mám jen ve veteránu. Točím rozmezí tak 2-3,5tis E. Tak jsem našel ty svíčky co jsem tam dával a byly to DEN K20TT a staly 2x tolik co mi tu bylo doporučeno. Ty ale už nemají tak tu píšou náhradu super+8 tak uvidíme těch 162kc za 4 svíčky mě nepoloží
  5. bucin

    řídící jednotka centrálu 406

    Děkuji za schéma dost ni ujasnilo něktzeré otázky jen bych se chtěl ujistit než otevřu rj. Infra DO už k autu nemám, je pouze servisní klíč (kus plechu). Centrál ovládám zámkem, ale co je problém. Zamkne pokaždé celé auto, jen odemykání je podle nálady vozu. A to oboje dveře současně. Kdyby to byl kabel ve dveřích tak by jeden zámek šel a druhý ne ale tady je závada nezávislá na dveřích. V rj jsou nějaká relátka ? které by na funkci odemkni mohlo kravit a na funkci zamknout šlo bezchybně?
  6. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    Po servisu jezdím už měsíc a zatím to zase nevypadlo ani jednou :/ ale věřím tomu že jakmile to vrátím kámošovi tak to vyflusne :( Jak jste na tom se spotřebou u motoru 1.8 16V ? mě to žere snad 10l/100km jezdím dost město do 4km a občas chalupa 15km.
  7. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    Motor se chová už dobře, svíčky jsem měnil loni ale už fakt nevím co jsem tam dal. Klapka a čidlo je čisté, měl jsem venku hadici s filtrboxem kvůli výměně čidla vody. Na té diagnostice jsem byl na emisích. Díky za tip na relé
  8. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    Právě jsem přijel z dílny. Kastlík baterie jsem vyndal a pod ním není vůbec nic. Jeden silný kabel kostry je hned vedle něho. Od baterie vede na předěl motoru a převodovky, kousek pod ním 4 slabší kostry a jedna je těsně za pravým světlem jinak nikde nic jsem nenašel. Jinak jsem pročistil kontaktolem konektor na pomocné relé i rj. Při výměně oleje a filtrů jsem vyměnil i zelené čidlo teploty vody co mi hlásila diagnostika. Chod motoru se zklidnil, lehce kolísaly otáčky a poskubaval. Mám připravený schéma toho relé s multimetrem a jak vyhodí chybu vlítnu na něj. Zítra se chystám na žárovku v budikách, tak kouknu po kostrách pod palubní deskou. Jinak koukám po jiném relé z vraku 1700 za nové dávat nebudu. To si ho raději vyrobim.
  9. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    Mlel jsem klíčem, hrabal na kabely, hejbal nastavením volantu jestli třeba svazek ale nic... kostry co jsou vidět bez rozebírání vypadají dobře i to relé se nezdá začínám se bát rj nebo kostry někde schované.
  10. bucin

    1.8 81kw r.v. 95 odepne za jízdy r.j.

    Relé jsem loupnul a nenašel žádné poškození jen lehký oxid na kontaktech . Dnes to vyčistím fouknu kontaktolem i rj. . Těch uhnilých koster se bojím, je jich tam banda a ani nevím kde všude. Nějaký vytipovaný místa, kde by mohl být ten problém s kostrou?
  11. Dobrý den, mám 406ku a nemohu přijít na zporadickou závadu. Auto funguje relativně dobře ale čas od času chcípne a odmítá jet. Závada se projeví bez ohledu na teplotě motoru a všeho možného. To si tak jedu a cvakne relatko pod palubní deskou, motor zdechne jak kdyby jste vyplnuli klíč a otáčky spadnou na polovinu. Do vteřiny cvakne znovu a otáčky spadnou na nulu. Zastavím u krajnice, motor se přestane točit rozsvítí se všechny červené kontrolky a nelze jej nastartovat. Po vypnutí klíče a zapnutí se objeví jen červené a ne žluté kuře (K?), nelze nastartovat. Po cca 5min zkoušení hledání a všeho možného se zase žluté kuře zjeví a motor chytí jako by nic. Přijde mi to jako by se vyplo napájení r.j. ale nechápu proč. Diagnostika nic neukázala. Někdo nějaké tipy, nápady, zkušenosti? Předem děkuji jsem bezradný. Jo a klávesové imo je odpojené.
×
×
  • Vytvořit...