Přejít na obsah

potok123

Nováček
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli potok123

  • Datum narození 26. leden

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    snina
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

potok123's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. potok123

    PEUGEOT 207 svetla.

    Dakujem vám všetkym za rady. Presvedčili ste ma. Rele zahodim čim dalej a obvolam autoservisi.
  2. potok123

    PEUGEOT 207 svetla.

    Dobry ludia. Neozval som sa lebo sme tu mali snehovu kalamitu a potrhalo opticke kable. Našiel som na nete podrobnejšiu schemu zapojenia. Už viem do ktoreho zvezku na BSI udu kabliky z prepinača svetiel. Je tam datovi signal a bude stačiť relatko ktore zopne po naštartovani kontakt svetiel,namiesto toho aby som ho ja zapol ručne. Ak dovolite mam ešte otazku. Na doske BSI dole pod poistkami je prepinaci bočnik. Nad nim je napisano PARC/KLIENT pod nim PARK/USER. Ja ho mam zapnuty v pravej polohe, ale ked pozeram na nete na obrazky BSI tak večšinov je v ľavej polohe. Ktora poloha je spravna? Ja mam peugeot 207 rok 2008 , 54kw.
  3. potok123

    PEUGEOT 207 svetla.

    Podľa mňa je jedno,či kontakt, kontakty zopnem do polohy svetiel ručne, alebo spinač ostane v polohe 0 a zapne ich rele po naštartovani. Ide mi hlavne o to kde hľadať kabliky ktore idu od prepinača svetiel. Toto autoelektrikar určite vie. A kde je umiestnena jednotka BSI.
  4. potok123

    PEUGEOT 207 svetla.

    čo to je datova sbernica,nejake impulzne napetie,alebo vstup do BSI?
  5. Zdravím všetkych. Kupil som peugeot 207rok 2008 54 kw dovezeny z Nemecka. Pri naštartovani sa stretavacie svetla, svietenie cez deň musia zapinať ručne. Potvrdili mi to aj v servise peugeot. Vraj v mojom type sa automaticke zapnutie neda aktivovať. Chcel by som, aby sa svetla zapli v polohe 0 po naštartovani ako som mal v 206stke. Nevie niekto kde idu kabliky z prepinača svetiel na ľavej strane pod volantom, aby som nemusel rozoberať pristrojovku?Blokove schemy na nete su ale podrobna asi neni. Chcel by som namontovať rele asi s 8 sekundovim spozdenim a spinať kontakty, ked je spinač v polohe zapnutych svetiel. Napajanie pre cievku rele by som zobral niekde ked motor beží. Za pripadnu odpoved vopred dakujem.
×
×
  • Vytvořit...