Přejít na obsah

JaSk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli JaSk

  • Datum narození 10. září

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner
  • Rok výroby
    2020

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 8
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

JaSk's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám Partnera 2020 a jelikož jde o střední výbavu, tak nemá automatické dojezdy okýnek jako lepší výbavy. Dá se to nějak rozumně dodělat a nebo mě čeká furt držet tlačítko při stahování? Druhý dotaz: jde v tomto autě oklamat infotaiment nějakým proklemováním kontaktů, aby si myslel, že je zatažená ručka a umožnil používat displej bez bezpečnostních přestávek a nechal mě psát, i když auto zrovna úplně nestojí? Nejsem debil, abych psal za jízdy, ale při kodrcání v koloně bych to ocenil... Díky za rady!
  2. Ahoj, mám v Partnerovi velký infotaiment, tedy ten s dotykovým displejem. Stává se mi občas, že prostě nenaskočí. Černá obrazovka, ale rádio hraje. Po nějaké době a znovunastartování se zase vzpamatuje, ale stává se to tak jednou týdně. Reset do základu jsem zkoušel. Dá se s tím něco dělat?
  3. Ahoj, jak se dostanu na žárovky vepředu v interiéru? Mám tam takovou poličku a tři žárovky, přičemž prostřední blbne. Zkoušel sem vycvaknout to plexi a nešlo... ve starým berlingu stačilo hodně zabrat za celej ten plast, tady ne... Prosím o radu
  4. JaSk

    Partner 2020 Topení

    Ok, dám to do servisu... stejně blbne infotaiment
  5. JaSk

    Partner 2020 Topení

    Auto má najeto 5600km, staré dva měsíce...to se asi nezajede, co? Takže servis?
  6. Ahoj, mam takový problém - auto je s manuální klimou a teď v zimě je hodně znát, jak rychle se jede. Když se auto žene po dálnici, topí, jak splašené. Pokud jedu po městě, tak topení skoro netopí, pokaždé se to musí kompenzovat regulací teploty. Je to normální chování? Děkuji
  7. JaSk

    Partner 2020 96kW

    Ok, děkuji. Naučím se to pokaždé vypnout
  8. JaSk

    Partner 2020 96kW

    SS bohužel samostatné tlačítko nemá. To má jen asistent na pruhy...
  9. Ahoj, dostal jsem do rukou nového Partnera. Krásné auto, na dodávku velmi pěkné i po stránce interiéru. "Nejsilnější" motor 96kW jede obstojně, ale auto vozí 200kg permantní zátěž a dalších 100 jako popsádku. Najeto mám momentálně 4500. Myslíte, že se motor ještě trošku rozjezdí a bude pružnější, např. po první výměně oleje? Můj dotaz směřuje k jedné věci - úsporný režim infotaimentu. Dá se nějak vypnout? Docela rád poslouchám rádio při práci a přišel jsem jen na možnost nechat bežet na hale motor - díky bohu za nízké emise :D Ještě jedna věc - start/stop - předpokládám, že vypnutí ručně před každou jízdou je jediná rozumná možnost? Děkuji pěkně za rady!
×
×
  • Vytvořit...