Přejít na obsah

Michel.K

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Michel.K

  • Datum narození 28.7.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Michel.K's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Michel.K

    Rádio pro P 207

    Pro jistotu jsem udělal ještě pár fotek nevalné kvality, ať je ta diskuze relevantní. Čekám, že ten konektor pro měnič bude pod tím černým napravo. Akorát jsem teď koukal, že už je to nějak po zásahu, některé kabely v tom svazku jsou spojené čokoládou...
  2. Michel.K

    Rádio pro P 207

    https://www.kanaco.cz/zbozi/40929/hudebni-prehravac-usb-aux-bluetooth-peugeot/ Tohle by mohlo být ono, že jo? S tím wooferem - tam je přímo special konektor na rádiu? Já právě čekal, že je to nějak vytížený přes ISO.
  3. Michel.K

    Rádio pro P 207

    A ten si s JBL rozumí? Vůbec bych se takovýmu řešení nebránil, jenom sehnat někoho s diagnostikou...
  4. Ahoj všem! Obracím se na Vás s prosbou, nedávno jsem si opatřil 207 a krom jiného, bych chtěl lehce upravit autorádio. Se zvukem jsem ve své podstatě spokojen, lví podíl na tom asi bude mít i JBL v kufru. Co mi ale chybí, je USB nebo SD slot a někdy i Bluetooth. Zadání je tedy celkem jednoduché: Dostat do auta něco, co bude umět přehrávat písničky z nějakého paměťového média a zároveň to bude vypadat aspoň trochu přirozeně. Bluetooth není podmínka, ale hodilo by se. varianta A - Čína AliExpress - Viděl jsem, že obdobu tohoto už někteří z vás montovali do 307 nebo 508. Slibované funkce super, recenze taky nejsou nejhorší, osobně by se mi tahle varianta hodně líbila. Zásadní otázka je spolupráce s OEM systémem JBL. Prodejce, řekl že fungovat bude. Má někdo zkušenost? Případně jak je vlastně JBL zapojené? Můj předpoklad je, že u wooferu musí být zesilovač, který krmí jak woofer tak reproduktory. Ale rád se něčemu přiučím. varianta B - 'jenom' vyměnit rádio za novější Někde jsem viděl rádio RD43 tuším, které by řešilo oba problémy. Akorát nevím jestli bude pasovat, případně jestli bude nutná výměna displeje atd. Budu rád za jakoukoliv odezvu, případně i zcela jinou variantu.
×
×
  • Vytvořit...