Přejít na obsah

Michalz

Nováček
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Michalz

  • Datum narození 27. prosinec

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Zlechov
  • Stát
    Česká republika

Michalz's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. @inoxing Děkuji za rady, o víkendu se na to podíváme a pak dáme vědět zda pomohlo. Vzduchový filtr jsem již vyměnil, olejový vyměníme. Ten solenoid je prosím teda mezi těmi vačkami u rozvodů? A čím ho případně vyčistit? Mám sprej na čištění škrtící klapky. Případně je ten váleček tady tento ? https://www.autodily-pema.cz/ridici-ventil-serizeni-vackoveho-hridele-era-554046a ještě jednou děkuji.
  2. Zdravím, při výměně přední lambda sondy jsme se dívali do kat. a vypadalo to, že by měl. být v pořádku. Motor vypadá, že zde byla provedena generálka hlavy. Dále jsme našli mazlavou pěnu (asi špatně vyčištěno po výměně těsnění) v podtlakových hadičkách u sání, ale chladící kapalina vypadá čistě a ani neubývá. Měrka oleje byla čistá. Teplota chladící směsi se drží kolem 70 a zdá se mě, že se nezahřívá. Chtěl bych se zeptat kam vedou ty kabely od lambda sondy abych je mohl překontrolovat, případně prostříkat a proměřit, dále jaký má ten solenoid funkci, a proč by to mohlo mít na to vliv? Má na starosti proměnné časování ventilů - pomocí regulace přívodu oleje? A je ten solenoid tady toto (video)? Co bylo prosím myšleno tím vanos na sání? Map senzor, ten jsem již vyměnil, je teda myšleno tady toto nebo něco jiného?
  3. Zdravím, ty chyby jsou již po výměně všech komponentů a provedení výše napsaných úkonů. Minulé chyby jsem vymazal, něco najezdil a píše to momentálně tady tyto chyby. Když je znova smažu, po chvíli se zase objeví.
  4. Dobrý den, zakoupil jsem Peugeot 307 1.4 65kw 16v kód motoru KFU, rok výroby 2007 (již facelift) a po čtrnácti dnech se mi na palubní desce rozsvítila žlutá kontrolka motoru, a napsalo chybovou hlášku antipollution fault. Aktuálně nám diagnostika píše tyto chyby: P0170 Vstřikování paliva - trvale P0131 Lambda sonda před katalyzátorem: signál (zkrat na kostru nebo přerušený obvod) - přerušovaný P0170 Úprava paliva, 1 řada válců P0131 Obvod snímače O2 - nízké napětí (1 řada válců snímač 1) Již jsem vyměnil: Přední lambda sonda (před katalyzátorem) Zadní lambda sonda (za katalyzátorem) Senzor tlaku sacího potrubí (Map sensor) Zapalovací svíčky Vyčistili jsme Škrtící klapku a vyměnili vzduchový filtr. Též jsme vyčistili podtlakovou soustavu a prostříkali ukostření. Provedli jsme reset adaptací. Motor na poslech zní dobře, máme diagnostiku WOW. Setkal jste se někdo z Vás s tímto problémem? A co vám prosím pomohlo, na co se máme zaměřit. Případně neznáte někoho z Uherskohradištska, kdo by to byl schopný dát tento problém do pořádku? Děkuji za jakoukoliv radu Michal
×
×
  • Vytvořit...