Přejít na obsah

baljo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

baljo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. baljo

    Divné otáčky

    nevim jestli je to k tématu, ale podobné věci mi to dělalo taky. Nejprve jsem to zkoušel tady, ale kloudná odpověď žádná, proto jsem vyrazil do servisu a tam řekl váhy vzduchu nebo kontakty... hned jsem koupil kontaktol (nebo nějak tak) všechno co šlo rozpojit jsem rozpojil, vystříkal a spojil ==>> a výsledek "No paráda o té doby nic stále startuje stále jede."
  2. baljo

    problém motor 1,9 SRi

    dlouho jsem nabyl na netu, tak jsem nebyl schopen reagovat na vaše připomínky a názory...Koukám, že jsete se tady trochu vysvětlovali názory.. K problému s motorem: -byl jsem v servise a ten frajer co tam byl tak mi rovnou řekl, že mi diagnostiku dělat nebude, jelikož by nic nezjistil a pouze by mne to stálo peníze -byl docela rozumnej a dal mi pár typů na to co by to mohlo být: -váhy vzduchu -nepálí jeden válec -řídící jednotka (nateklá voda) -kontakty -první co jsem jsem udělal, když jsem jel od něho tak jsem si koupil Kontaktol a všechny kontakty, které jsem viděl jsem rozpojil vystříkal a spojil zpátky....A hle bylo to pouze v nějakém kontaktu....Od té doby jsem najel 1000km a závada se neviskytla ani jednou...ba naopak mi příjde, že to jezdí o něco lépe jinak díky za typy Motor jsem chtěl vyfotiti a dát ho sem, ale pokaždé co si na to vzpomenu tak nemám foťák u sebe...Nicméně jsem se koukal do velkýho techničáku a jako typ motoru tam bylo MI nebo M1 (nevim jestli je to co jste mysleli).
  3. baljo

    problém motor 1,9 SRi

    405 mám po dědovi, který ji měl 5 let uskladněnou v garáži. Takže se může zdát....Mám ho necelý rok a sám jsem najel už něco kolem 12t. diagnostiku mám už dohodnutou na pondělí.... Typ motoru nevim přesně z hlavy ale je to jednobododové vstřikování Hadičky, na ty se zítra podívám a případně je vyměnim. Ještě jsem se s někým bavil a říkal, že by to mohlo být něco jako špatný potencionetr či kondenzátor...tím si nejsem jistej, jelikož by mne nenapadlo kde takou věc na autě hledat
  4. zdravim všeci 405-kaři, mám takovej záhadnej problém s motorem. Poslední dobou se mi často stává, že nastartuju motor a ujedu jen pár stovek metrů a motoru spadne výkon a otáčky (někde kolem 500-600 a někdy i vícú) a ke všemu se ukáže na palubovce kontrolka motoru. Motor chcípnu a znovu nastartuju a opět se rozsvítí ona kontrolka a motor je ve stejném téměř nepojízdném stavu škube a nereaguje na plyn, motor se šíleně klepe a má zvuky jako vyběhanej diesel. Občas se to srovná a 100km jede v pohodě, a pak zase se rozsvítí kontrolka a auto nejede. Už jsem z toho docela rozčarovanej a nevím čím to může být. Zkoušel jsem kde co: -benzin je (v nádrži) -pravidelně kontroluju olej (dolejvám) -přetěsnil jsem všechny hadice palivovýho systému -vyměnil jsem benzínovej filtr -pravidelně přidávám do benzinu čističe vstřikování Podle mě to vypadá jako, že motor nemá benzin nebo vzduch? Tak jestli nebude náhodou někde ucpanej palivové vedení (regulátor tlaku apod.) nebo si to někde nepřisává vzduch. Jinak když jsem poslouchal motor tak jsem slyšel foukání vzduchu. Ten zvuk vychází ze vzduchovýho filtru někde u vedení k motoru. Nevím jeslti by to mělo být takhle slyšet. Jo ještě pár údajů o autě: je to 405 1,9 Sri (cca 80kW), rv. 1989, vstřikování, najeto něco pod 95t km. Byl bych rád za každou radu, chtěl bych se přesvědčit o tom, že je 405 spolehlivý a trvanlivý auto. Případně kontakt na nějakého šikovného pražského opraváře Peugeotů, nemám moc rád autorizovaný servisy.
×
×
  • Vytvořit...