Přejít na obsah

Majo111

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

Vše od uživatele Majo111

  1. Áno, to som pochopil a musím prísť na to čo to blokuje. Snáď to v dohľadnej dobe vyriešime a napíšem výsledok ak by sa to niekedy niekomu stalo.
  2. Počítač aj hydroblok sú povodne, ale ani na novom hydroblok to nejde. Teraz čítam LIVE dáta a v PROMĚNNE mi neukáže “Stlačení pedálu”, je tam stále 0% akokoľvek silno ho zošlapnem. Tak, rozhodol som sa premerať kabeláž a od BSM jednotky mi nejde budenie štartéra. Štartér ma stálych 12V, ale budenie pri štartovaní kľúčom je 0V.
  3. Všetky konektory skontrolované a zapojené. Snímač je zapojený a LIVE dáta vyčítané. Chyby premazane. Len P1828 nejde zmazať. Je to trvala chyba. Tie multifunkčné spínače mám dva. Jeden píše chybu: P0706 Viceučelový spínač koherence a ten druhy P1828 start lock Skusal som štartér napriamo a ten točí, akurát nie vecnom prevodovky, takze nevystrčil pastorek. Demontujem ho a skúsim vonku s auta. Neviem čo sa mohlo stať, keď LIVE dáta mi ukazujú pri radení pekne P R N D ale na displeji mám “-“ pomlčku. Štve ma to, lebo auto jazdilo super kým sa nerozsypala prevodovka.
  4. Takže, vypustiť olej a skontrolovať hydroblok.
  5. Ahojte. Mám problém s automatom ZF 4hp20. Prevodovka sa menila a od výmeny nejde auto naštartovať a miesto P,R,N,D mi na palubné svieti len pomlčka a výstražný trojuholník s P,R,N,D. Keď zatlačíme pedál, dá sa mi radiť ale neukazuje voľbu. Na diagnostike to bolo a píše kód chyby P1828 signál blokováni startovani (start lock) trvala zavada zkrat na plus pol Keď sme skúšali chybu vymazať, tak pri mazaní sa objavilo na budíkoch “P” ale potom zase zmizlo, keď sa načítali opätovne zavady. Všetko je na aute funkčne BSI,BSM,RJ AUTOMATU. Immo je spárované a aj tak nechce štartovať. Čím to môže byt? Máte nejaké rady čoho sa chytiť? Už som v koncoch
  6. Ahojte. Mám problém s odomykanie a zamykanie na diaľku. Kľúč mám sparovany, ale nejde ani odomknúť a ani zamknúť. Kľúčom zamkne aj odomkne, ale na diaľku nie. V BSI jednotke počuť cvaknutie pri stlačení ľubovoľného tlačítka a tam to končí. Diagnostika žiadnu chybu nepíše. Vie mi niekto poradiť s týmto problémom??? Ďakujem vopred za každú radu.
  7. Ahojte. Mám Lancia Phedra 2.2JTD 94kw 4HW motor, rok 6/2003 a prestal mi ísť ventilátor kúrenia a plus sa začal prehrievať motor. Po dlhom pátraní, som prišiel na to, že mi nezapína to modré relé pri BSM. Diagnostika píše závadu: Trvala Závadka. Rotor sondy teploty v kabíne zablokovany Prechodná Závadka. Kopirované napätie ventilatora vetrania. Obdržaná hodnota nie je správna. Vymenil som termostat, snímač chladiacej kvapaliny, uzáver nádobky a všetko odvzdušnil. Poistky pod BMS sú všetky v poriadku, relé je premerane a zopína správne, akonáhle relé pripojím do kontaktov, tak ho nezopina. Už som na konci a neviem, čo by som mal ďalej skontrolovať. Viete mi niekto poradiť, čo s tým??? Mám najazdené 249000km, DPF nedávno vyčistené. Starám sa o auto s veľkou láskou, ale teraz mi ju nejako nechce vrátiť. Za každú radu budem vďačný.
  8. Majo111

    Diagnostika lexia

    Pošli mi kontakt do správy na seba. Zavolám ti a dohodneme sa. Ďakujem ti.
  9. Majo111

    Diagnostika lexia

    Zle výsledky
  10. Majo111

    Diagnostika lexia

    Ahoj. VIN mi načíta, ale nenávisť jednotky, len esp. Čítam to cez klasickú C3, kde sa dostanem aspoň k motoru. Ale, potrebujem načítať aj ostatne veci.
  11. Majo111

    Diagnostika lexia

    Ahojte chalani, mám to preinštalované na Win7 32-bit, nainštalovaný DB 7.57 ale nechce sa mi spojiť s Citroen C3 Pluriel 2003. S C4 Grand Picasso 2007, nemam problém a nacital som všetko. Kde môže byt pri C3 problém??? Prosím o pomoc, potrebujem to vyriešiť, nakoľko som už dva krát neprešiel cez emisie a vymenených kopec veci. Auto mám dovezené a neviem ho kvôli emisnej prihlásiť. Už mi poslali z úradu papier, že mám 2 mesiace na odovzdanie protokolu o emisií, inak to postúpia do správneho konania. Prosím moc o pomoc s diagbox. Ďakujem.
  12. Majo111

    Diagnostika lexia

    Áno, už som to tu v tom mnohostranovom vlákne našiel. Už sa inštaluje Win7 32-bit, tak snáď to rozchodím.
  13. Majo111

    Diagnostika lexia

    Skušal som 7.57 a stale to iste, no problém bude asi niekde inde. Po patraní som sa dočítal, že to bude fungovať len na Win7 32-bit, já mám Win7 64-bit a neviem, čo s tým. nie som odborník na počítače a neviem to rozbehať. Mám dva Citroeni, C4 Grand Picasso 2007 a C3 Pluriel 2003, ani jedno nejde. načíta len VIN a tam to končí.Kábel svieti na zeleno, aj v ňom cvakne, ked sa to načítava , ale viac nič. Už, som s toho chorý, lebo sa s tým seriem, už tretí deň a výsledok stále rovnaký.
  14. Majo111

    Diagnostika lexia

    Ahojte, som tu nový a už si neviem dať rady s inštalaciou. Momentálne mám verziu 7,62, keď načítam auto, tak mi vin zapiše a dalej sa to nepohne, či lexia alebo scantool. možete mi prosim pomocť, nie som až taký borec v tomto, ale snažím sa. Ďakujem za každú radu, či pomoc.
×
×
  • Vytvořit...