Přejít na obsah

rolandt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli rolandt

  • Datum narození 27.8.1956

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Velke Kapusany
  • Stát
    Slovenská republika

rolandt's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. rolandt

    Snímač polohy volantu 807

    Problém sa nevyriešil ani diagboxom, kúpil som ho a pripojil, podľa vin nájde všetky jednotky okrem abs nie. Pritom cdp komunikuje s abs TRW no box chce Bosch 8.1 a tu nenájde, nieje tam. Nevyzerá že by to niekto menil veď by to muselo byť vidieť. Som v koncoch, myslíte si že by mohlo pomôcť výmena comu?
  2. rolandt

    oprava commu2003

    diky za odpoved pomohlo v tom ze D a G je smer, jedna otacka D, dve otacky DD. takze som to poskladal spatne, stred bude ta diera, skusim to preskladat
  3. rolandt

    oprava commu2003

    ozivim toto tema tiez mam problem s com-om, neda sa nakalibrovat, som zrucny a znaly tak ho rozoberiem, a chyba je jasna, opotrebovany vnutorny diel a to male koliesko s magnetom-ono hlasi pocet otoceni volantom- tak ten stoji aj ked otacam tym velkym- oprava by bola jednoducha ale , nepoznam zakladnu poziciu . velke koleso ma znacky G-GG-DD-D-diera-G-GG. z toho vychadza ze stred je na D, ale kde ma stat to male s magnetom? tot to je otazka do bitky, vedel by niekto?
  4. rolandt

    Peugeot 407 sw airbag

    treba diagnostiku, ta to upresni, predpinac je na pase a bag je vo volante, som pisal o bagu volantu, tam su dve konektory a niektory z nich ma velky odpor, alebo ten paskovy vodic. aj ten sa ale da opravit , nieje to ale jednoduche.
  5. rolandt

    Snímač polohy volantu 807

    snímač úhlu natočení volantu se nám podařilo zkalibrovat mozes mi prosim prezradit ako a cim, aky soft, ja som skusal s cdp a stale hlasi akciu nezdarenu-vypnut zapalovanie.
  6. rolandt

    Peugeot 407 sw airbag

    airbag vodica ma dvojitu roznetku, idu do nej 4 vodice, a vysoky odpor hlasi najskor jedna, moze byt poskodeny, nalomeny ten paskovy vinuty vodic pod volantom a ako sa hne niekedy sa vyhodnoti odpor dobry inokedy vysoky. pasy nekontroluje jednotka airbagu ale bsi, a preto by som vylucil priamu suvislost.
×
×
  • Vytvořit...