Přejít na obsah

plazi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

plazi's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. plazi

    P307 Hdi - výstraha

    Díky myslel jsem že to bude ono ale jistota je jistota.
  2. Prosím ,Na palubním počítači mě dnes i občas v minulosti vyskočí anglický název Risk of ice . Chci se zeptat je to varování že žhavící svíčky nejsou dostatečně nažhavené (chci podotknout, že se mě na pal .desce nezobrazuje symbol žhavení a snad tam ani není), a nebo je to upozornění na venkovní teplotu ,Dnes byly -3stupně C .Díky za odpovědi.
  3. Zdravím všechny chci se zeptat co to může být.Při odemknutí pal. nádrže a vytažení uzávěru to v nádrži zažblunkne, to pravděpodobně že se vyrovnají tlaky (v nádrži s atmosferickým)už při vytažení zátky musím trošku více zabrat abych uzávěr odlepil od dosedací plochy.Poradte co s tím, auto jezdí bez problémů je to P 307 hdi.Může být něco ucpané ? Dik za odpovědi
  4. Zdravím všechny P 307čkáře.Problem nemám, spíš se vás chci zeptat,pokaždé při tankování,při odemčení a vytažení uzávěru pal. nádrže to v nádrži zažblunká, to patrně tím že se vyrovnají tlaky v nádrži s atmosferickým .Je to normální nebo je něco ucpané.Poradte. Mám P 307 Hdi.DÍKY za odpovědi
  5. Prosím o radu, chci dobít před zimou baterku a nevím jestli při odpojení ,nabití a následném připojení bude vše v pořádku jak auto ,motor startování a taky rádio.Auto je dovezeno z Francie.Nevín jestli jsou na tomto Peugeotu nějaká zabezpečení nebo něco takovýho. Má někdo s tímto zkušenosti a může mě poradit? Všem díky za odpovědi.V.Z.
  6. plazi

    307 hdi 1,6

    To asi nebude taky pravda dnes ráno bylo - 2 a taky žádný žhavení se neukázalo.Dík za odpovědi
  7. plazi

    307 hdi 1,6

    Ještě nikdy se mě neobjevila na přístrojovce ikona žhavení je to normální.Je to r.v. 5/05 je to dovezeno z F .Dík za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...