Přejít na obsah

minos20

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli minos20

  • Datum narození 1.2.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Trstená
  • Stát
    Slovenská republika

minos20's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. minos20

    Peugeot 207 chyba vypnutia svetiel

    Ono asi ani nemám tu funkciu "follow me home" . Ono zvyčajne svetla hneď po vypnutý motoru. Len občas zostanú zapnuté.
  2. Dobry den, mam peugeot 207 54kw. Zapinanie svetiel mam nastavene tak, ze po nastartovany motora sa svetla automaticky zapnu a pri vypnuty motora svetla zhasnu. Avsak posledne dva dni mi zacalo robit to, ze pri vypnuty motora a vybratia klucika svetla ostali svietit. Vypol som ich viem tak ze manualne na packe ich zapnem a vypnem potom zhasnu Kde moze byt chyba? Aky komponent mam opravit/vymenit? Nerobi to vzdy iba niekedy nepravidelne. Dakujem.
  3. Na diagnostike mam len tieto chyby. Avsak tie chyby mam uz vyse roka a vtedy auto pekne chytalo. Tiez neviem cim su sposobene lebo vymazat sa nedaju a alternator dobija. Meral som aj ten vodic z rj do alternatora tak tam ide pekny pwm signal. Avsak ci tato chyba ma suvis so startovanym neviem.
  4. Ďakujem za odpoveď. Stále nemôžem zistiť v čom je chyba. Keď auto dlhšie stojí ( cca 5 hod) tak strašne zle chytá. Mal som podozrenie na to čerpadlo alebo rele rele funguje aj čerpadlo funguje. Nezapína ho síce pokaždom zapnutí zapaľovania ale zapína ho.... Chvíľu po naštartovaný ho ako keby dačo dusilo a potom sa rozbehne. A potom už ide pekne. Aj keď ho vypnem a znovu zapnem ide bez problémov, problém je keď dhšie stojí. V čom by mohol byť problém? Ďakujem.
  5. Dobrý deň, mám problém so štartovaným môjho Peugeot 1.4 54kw. Pri naštartovaný ho niekedy „dusi“ a niekedy motor hneď skape. Niekedy sa podarí naštartovať na prvý krát, niekedy ani na 20 nechce chytiť. Ak chytí tak už motor ide dobre. Vymenil som aj snímač chladiacej kvapaliny, no nepomohlo. Cez diagnostiku som overil aj teplotu chladiacej kvapaliny aj nasávaného vzduchu a je správna. Tak ma napadlo či nie je problém so palivovým čerpadlom. Pripojil som merak tlaku na palivovú lištu a sledoval tlak. Zistil som, že niekedy keď zapnem zapaľovanie tak sa hneď zapne aj palivové čerpadlo, urobí tlak na 3,5 bar a motor chytí pekne. Avšak niekedy pri zapnutom zapaľovaní čerpadlo nezapne a vtedy chytá biedne, keď čerpadlo nezapne je tam niekedy 0-2bar tlak. Niekedy zapína čerpadlo až pri štartovaní a vtedy nechytí pekne. Niekedy sa čerpadlo zapne až po naštartovaní motora. Ak je už motor naštartovaný je tlak stabilných 3,5bar. Chcem sa opýtať čo ovláda zapínanie čerpadla? Aký senzor? Alebo je chybné palivové čerpadlo? Ďakujem.
  6. Dobrý deň, mám Peugeot 207 1,4 a mám v nom klasické spätné zrkadla, ktoré sú ovládané manuálne. Chcem ich vymeniť za ohrievané. Pozerám že všetký ohrievané spätné zrkadla sú elektrický ovládane, čiže musím dorobiť aj el. ovládanie. Čiže sa chcem opýtať čo všetko mi treba vymeniť a je tam nejaká predpripravená kabeláž ? Ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...