Přejít na obsah

Martin 407

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

Vše od uživatele Martin 407

  1. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Zdravíčko, nikto nevie poradiť ako sa rieši zlý predvstrek pri hdi??? Alebo kde hľadať problém ze ma taky ostrý klepkavy zvuk?? Auto už ťahá ma výkon turbo krásne zopne len priemerná spotreba je okolo 5.5l pri kľudnej jazde. Za každú radu vopred ďakujem.
  2. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Dobrý večer pani, tak ako som sľúbil idem sa podeliť kde bol problém ze auto netahalo.... Prosím pekne nová váha vzduchu bola zlaaa! Dal som druhu a auto zrazu ťahá Aaaaleee ten ostrý zvuk a nízke otáčky stále zostali takže ešte tieto dve veci musím dotiahnuť do konca auto bude super. Ďakujem krásne všetkým za pomoc a rady.
  3. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Presne tak n75 reguluje turbo. Ďakujem za po chvalu. Na vačky bol naneseny olej pri skladaní a na reťaz po foto a dôkladne popretačane.
  4. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Odskúšané, iba krásne saje žiadne pulzovanie. Ďakujem za radu
  5. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Komplet nová spojka, olej +všetky filtre n 75 a rozvody. Pri 1.6 hdi považujem za správne vymeniť reťaz pri každých rozvodoch keďže veľa ta reťaz nevydrží ze vraj. Ale tak niekto povie ze interval na reťaz je 200tis km niekto zase odporúča pri každej výmene rozvodov. Každý podla seba. (vačky preto nové lebo jedna už bola poškodená tak sa rovno menili obe naraz)
  6. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Krtek 2 ako skontrolovať ci nepulzuje? Ďakujem
  7. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    HonzaC2, ďakujem aj mňa to napadlo ale obe vačky sú nové +nová reťaz aj s napinakom.moj motor zmení zvuk v čase zohrievania a to v rozmedzí 70-90 stupňov neviem kedy presne ale aj to iba na krátko ako som už písal výšie. Aj keď niekoľko krát vypnem a znovu nastartujem už zostane taky ostrý. Ešte taka otázka jeden vstreku som objavil že nieje na kódovaný(predošlý majiteľ asi menil) je to problém? Pri kódovaní sa považuje prvý vstrek od rozvodov?ďakujem za vaše odpoveďe a pomoc.
  8. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Dobre ránko prajem, takže ako mi bolo povedané ze mam skontrolovať rozvody tak som aj urobil. Rozvody sú správne ale auto stále nemá výkon a ma ostrý zvuk. Plus vyčistené a pretesnene sacie potrubie a sedla vstrekov. Prikladám aj foto. Auto si samé od seba na asi cca 1minutu zmení zvuk motora na normálny chod a potom zase naspet na ten ostrý klepkavy. Na diag žiadna chyba. Za každú ďalšiu radu ďakujem.
  9. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Pani ďakujem za rady budem skúšať hľadať ďalej. Keď zistím v com bola chyba určite sa podelím o skúsenosť.
  10. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Inoxing ďakujemza radu pôjdem študovať ďalej.
  11. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Keby som vedel o niekom takom tak to tam už dávno odnesiem. Presne ako hovorí honzac2 v autorizaku sú tiež "špecialisti" ktorý menia iba to co im ukáže diag!!!
  12. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Áno synchronizacia je správna aj podľa diag. Mam vlastnú diag lexiu. Keď som pozrel na diag tak v kolónke predstrek predbežného vstreku bolo číslo 12 na voľnobehu co už ale neviem ci je správne. Neviem správne hodnoty tho motora
  13. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Jo skontrolujem ešte raz rozvody. Ešte ma napadlo regulátor tlaku paliva ci nieje zlý. Ale netuším ako sa potom auto správa aké má príznaky.
  14. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Podtlakove hadičky všetky nové, banka preskusana vakuovou pupou. N75 som menil lebo pôvodná prepustala podtlak a auto netahalo ako ma ťahať.daval som aj nové vodné čidlo (že vraj posiela rj info o teplote a koriguje predstrek) to mi bolo povedané inou osobou. Len nerozumiem tomu potom prečo keď auto dlhšie stalo a skúsil som ho naštartovať, tak na chvíľu sa motor ukludnil a asi po 20sekundach zase ten sami ostrý zvuk.
  15. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Auto štartuje na brnká, už som ich kontroloval ai s kamarátom servisakom takže rozvody ŠÚ dobré. Auto keď postalo 3 dní tak po naštartovaní sa na chvíľu zmenil zvuk motora na normálny chod a potom zase na ostrý klepavi zvuk a padli otáčky z 803 na 749 podľa diag..
  16. Martin 407

    1.6 hdi neťahá

    Rozvody som robil ja sám a sedia boli zaaretovane ako sa patrí.
  17. Dobrý deň pani, som tu nový ... Mam taky problém mám 407 1.6 hdi 80kw 2005 auto po výmene N75 rozvodov a spojky stratilo výkon. Diagnostika nič neukazuje Regulácia na Turbe pekne chodí ai pri naštartovaní ai pri pridaní plynu reaguje.auto ma moc ostrý a klepkavy zvuk. Za každý rad vopred ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...