Přejít na obsah

PaiaTPC

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli PaiaTPC

  • Datum narození 3.4.1968

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Teplice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PaiaTPC's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Možná jste to přehlídli, ale mám trochu vlhkou i přední sedačku, a ta je přece uchycená na lyžinách, takže se nikde podlahy nedotýká a tudíž nemá jak vodu nasát, navíc pod gumovým "kobercem" vpředu je tapecírunk suchej. Když jedu do/z práce a vylezu, tak cejtim mokro a studeno na kalhotách. Prostě jako by ta přední sedačka nasála tu vzdušnou vlhkost, která tam byla, když jsem vodu z čelního skla sbíral do hadru, kterej se pak dal ždímat, a která se ze sedačky teď nedá nijak odpařit, když už není léto. Dneska a zejtra mám volno, takže nejezdím, ale zajdu to zejtra očíhnout, zda to po tom dešti bude mokřejší než včera a zda nenajdu nějaký stopy po zatékání, ale ty jsem doposud neobjevil, tak si moc nefandím.
  2. Slíbil jsem fotky, tak je sem dávám, je díky dobrýmu (ne)osvětlení dobře vidět, kde je mokro, pravá sedačka je jen trošku, zato levá docela dost.
  3. Panorama okno nemám, je to prakticky základní výbava (okna v zadních dveřích na kličku, nemá tempomat, nemá přepínatelný údaje na displeji). Na vnitřní cirkulaci vzduchu přepínám jen v případech nějakýho smradu (třeba v koloně před semaforem), jinak je furt na přívod vnějšího. Na dráty od zadních lamp se podívám, ale jinak je koberec "v kufru" suchej, i kaslíky pod vyklápěcíma víčkama jsou v suchu. Ale je teď vhlkej i tapecírunk pod zadníma sedákama, než jsem tam sedáky dal, byl celou dobu suchej. Buď na něj stekla voda ze sedáku (to spíš), nebo z něj sedák vodu nasáknul (to asi ne). Odtoky pod torpédem - nerozumím tomuto termínu, zkus to víc osvětlit, vocogou... a hadička od výparníku je kde? Včera dopoledne, než jsem šel do práce, jsem se vrhnul na totální odmaštění skel, umyl jsem je houbičkou a jarovou vodou, setřel hadrem vlhkým od čistý vody, pak ještě gumovou stěrkou zevnitř i zvenčí, přeleštil hadrem z mikrovlákna jen zevnitř a poté jsem je zevnitř ještě vzal jiným čistým hadrem mokrým od technickýho benzínu. (Taky jsem udělal fotky, kde je mokro na sedácích, ale ty sem dám snad zejtra, za chvíli musím do práce.) No a o půlnoci, po práci, jsem neměl ani námrazu, ba ani jen vysráženou mlhu vně, natož uvnitř, zatímco auta kolegů měly skla vlhký aspoň z vnějšku.
  4. Ahoj lidi, mám tohoto kombika teprv od konce června, je po 2 lidech (první někdo v Německu, druhej s tím tady od 2011 jen jezdil a moc to nezkoumal, aspoň že to pravidelně servisoval, takže olej a všechny možný filtry byly měněný včas, naposled v červnu před koupí). Dokud bylo léto, nic se neprojevovalo, ale už v září se mi začaly "potit" skla (dělám v turnusu 4+2, někdy z práce odjíždím až kolem půlnoci, jindy do práce jedu už před 4. ráno), když po jízdě po městě vysednu, cítím zavlhlý kalhoty, ale co je nejhorší, zadní sedák je nasáklej jak houba. V kabině mi visí už 4 polštářky FroggyStop z AutoKelly a obden je regeneruju. Tento týden jsem měl námrazu nejen zvenčí, ale i zevnitř na čelním skle. Před časem jsem mikrovláknovým hadrem z čelního skla sbíral tolik vody, že se dal ždímat. Před měsícem jsem zadní sedáky vyndal a vzal domů vysušit. V pátek jsem je suché dal do auta, trochu pojezdil po nákupech (nepršelo a bylo sucho). V noci na sobotu a ráno pršelo. Auto stálo zaparkováno v ulici. Když jsem v poledne jel do práce, zjistil jsem, že zadní sedák je OPĚT MOKRÝ! A opět v místě, kde by levý sedící měl prostředek zadnice, a blíž k zadnímu okraji sedáku, kde se dotýká opěráku, kterej se zdá taky trochu vlhkej, ale míň než sedák. Tam, kde je mokrej je pod ním nějakej ten úchyt pantu opěráku, ale kolem něj je sucho. Koberec v zavazadláku se zdá taky suchej. Mám snad jistotu, že ze stropu nic nekape, je tam sucho. Ze dveří (ani z pátých) to nejspíš taky nebude, okraje sedáků bezprostředně u dveří jsou suché. Na podlaze je taky sucho (jak pod gumovýma koberečkama vpředu, tak na tapecírunku vzadu, který zůstával suchej celou dobu, kdy jsem jezdil bez sedáků). A sedačka řidiče je pořád zavlhlá, jen ne tak nacucaná jako ten zadní sedák. Prakticky najezdím za den do 10 km (do práce a z práce to mám po 4 km), cca 1x-3x za měsíc jedu 15 km do sousedního města a po pár hodinách 15 km zpátky domů, takže se kabina moc neprohřívá. Je mi naprostou záhadou, odkud a kudy se to mokro na sedák dostalo, když auto stálo, jen venku trochu pršelo. Ještě dodám, že nemám funkční manuální klimošku, je bez náplně, prej někde uniká, počítám že v průběhu 2 měsíců to nechám spravit, teď si musím narychlo trochu upgradovat počítač, ten stolní domácí... Mimochodem, dá se při vytápění "elektricky" (mám na mysli to, že to hřeje už po 300 m jízdy i bez prohřátí motoru) zapnout ta klimoška pro vysušení vzduchu, nebo to bez náplně nemá efekt? Asi by se mohl poškodit kompresor, co? Jak zjistit příčinu toho zamokření a co proti tomu aktivně udělat?
  5. Mně (307sw 2.0 hdi r.2002) taky nejde klakson při mačkání na volantu, zatímco při použití vyhledávací funkce (stisknout na klíči tlačítko pro zamčení při už zamčeným voze) klakson zatroubí. Takže asi to bude (jak čtu výše) nějakým nekontaktem ve volantu. Nevěděl jsem, jak se sundavá ten airbag, ale už jsem se to tady před chvilkou dočetl, tak se na to příležitostně mrknu.
  6. Nazdar, když tady děláte tak pěkný výpisy, tak taky poprosím o jeden, koupil jsem před 2 měsíci 307sw, tak se ty podrobný info docela hoděj... VF33ERHSB82472015 Děkuju předem.
×
×
  • Vytvořit...