Přejít na obsah

Kodo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Kodo

  • Datum narození 1. únor

Věci klubové

  • Auto
    Suzuki

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Rimavské Zalužany
  • Stát
    Slovenská republika

Kodo's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravím borci nejde mi ventilátor chladiča po meraní som zistil ze nejde prúd nazvem ho silový na ovladani je štava odkiaľ je to napájané a lebo nejakú schemu veľmi by som bol vďačný. Poistky su dobré predradný odpor tiež. Ale hladal som nejaké relatko nenašiel som zatiaľ.dakujem za rady.
  2. Kodo

    Ventilátor chladiča nefunguje

    Predradný odpor som nepremeraval ale nespustí sa vrtula ani po odpojení ovladacieho konektora. Meral som napajanie ovladania na jednom pine je 12v mám pocit ze porucha bude v ovladani predradneho odporu večer premeram este raz napájanie ovladania odporu. Ak by som mohol otázku odkial je napajane riadenie odporu ďakujem.
  3. Dobrý deň Peugeot 207 SW 1.4 benzín, 54kw. Nezapína ventilátor chladiča po výmene predradného odporu na chladiči nezapina ventilátor silová elektrika funguje ventilátor funguje, nezapina ventilátor pri klíme kompresor zapína. Nezapina ventilátor pri prehrievani pri vypnutej klimatizácie. Ďakujem za rady.
  4. Poly batérie sú precistene skúsim urobiť na motor ešte jednu kosti aby som vylúčil spoj , ložiská na na štarte boli ako nové bez vôle.
  5. Štartér má nové uhlíky a volnobežku skúsim ešte urobiť nové ukostrnie. Posielam foto kde sú chybové kódy.
  6. Čaute pežoťáci hnevá ma Motor 2.0 HDI kód RHW v Suzuki Grand Vitara dlho točí kým naštartuje za tepla to vyzerá ako keby mal slabú baterku pritom je dobrá odskúšané. korekcie vstrekovacov prvý až tretí valec -0.8mg štvrtý valec 2.5mg predstrek 14 stupňov ten druhý 3 stupne na vlnobeh. Ďakujem za rady, informácie doplním len neviem kde začať s opravou.
  7. Auto Grand Vitara 2.0 HDi kód rhw, Dlho točí kým naštartuje a k naštartuje pekne na Všetky 4 vojne. Za tepla sa správa Ako keby bola batéria vybitá ledva točí ale chuťou. Baterka je nová. Korekcie vstrekovacov 1 až 3 0.9mg. 4 vstrekovac 2.5mg, predstrek 14 stupňové ten druhý 3 stupna na voľnobeh.dakujem za rady.
×
×
  • Vytvořit...