Přejít na obsah

Ascari

Nováček
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ascari

  • Datum narození 6.11.1992

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 207

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hlohovec
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Ascari's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Ascari

    Peugeot 207 - neštartuje

    Ahojte, tak dostal som sa po dlhšej dobe k tomu a pozrel som poistky rádia a všetky poistky na okolo, no všetko vyzerá v poriadku. Napadá niekoho čo by mohlo byť závadou že nejde to rádio a ani polovica toho stredového panelu ? resp že to nesvieti ?
  2. Ascari

    Peugeot 207 - neštartuje

    Včera večer som si všimol zaujímavú vec, nesvieti polovica toho stredového panelu, je možné že je tam ozaj vypálená poistka alebo nejaký kontakt(viď.obrázok).
  3. Ascari

    Peugeot 207 - neštartuje

    no práve som zistil že keď zisťovali čo tomu bolo tak odpojili aj riadiacu jednotku lebo im neišla vytiahnuť baterka. Je možné že by sa to rádia zakódovalo ? poprípade ako sa dá odkódovať. ďakujem za rady.
  4. Ascari

    Peugeot 207 - neštartuje

    ja som už s autom jazdil , myslel som že to naskočí po čase lebo to je nejako tak napísane v manuáli, ale nenahodilo sa, tak neviem kde je chyba
  5. Ascari

    Peugeot 207 - neštartuje

    Áno to som skúšal ale to nefunguje, tak som docela bezradný, skúsim ešte pozrieť poistku rádia
  6. Ascari

    Peugeot 207 - neštartuje

    No urobím to tak ako hovoríš ale to rádio proste nejde pustiť, stlačil som všetky gombíky a nič nejde
  7. Ascari

    Peugeot 207 - neštartuje

    Ahoj, mal si pravdu bola to poistka štartéra na pozícií F8, ďakujem. No mám ešte jednu otázku, všetko v aute funguje ale po tomto zákroku mi nehrá rádio a ten displej v strede iba bliká(je tam čas,teplota a dátum) neviete čo mám robiť aby to naskočilo ?
  8. Ahoj, potreboval by som poradiť, od včera mi neštartuje môj peugeot 207 (1.6 HDI-2008). Problém nastal náhle, auto normálne fungovalo, prišiel som do obchodu, vrátil som sa a už ani nepretočilo štartér ani len necuklo, začala svietiť baterka, najprv som myslel že to bude alternátor ktorý ju nenabil a úplne sa vybila, problém však bude niekde inde nakoľko som po odtiahnutí baterku nabil ale problém pokračuje ďalej. Poistky sú všetky dobré. Proste ako keby nejde elektrika do štartéra, neviem si s tým poradiť. Nestretli ste sa niekto s podobným problémom ? Za každú radu vopred ďakujem.
×
×
  • Vytvořit...