Přejít na obsah

Luboš11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

Vše od uživatele Luboš11

  1. Luboš11

    Diagnostika lexia

    Dobre pardon.
  2. Luboš11

    Diagnostika lexia

    Inak keby niekto chce, by som predal nepouzitu diagnostiku lexiu. Nakolko som predal mojho pezota na ktoreho som to kupoval. Ked tak sprava.
  3. Luboš11

    Diagnostika lexia

    Ďakujem za info
  4. Luboš11

    Diagnostika lexia

    Zdravim páni, možno položim blbu otazku, tak sa vopred ospravedlnujem. Neviem ci to je mozne alebo nie. Da sa kabel od Lexie 3 pouzit aj na ine diagnosticke programy ? Pripadne ktore. Dakujem za info.
  5. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Jaaj tak už chápem, ja som stale hladal nejaky snimac co ovlada saharunod 97° zapina a 87 vypina, ale to je asi na tych bez klimy, tak diky za vysvetlenie.
  6. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Lebo ja mam z boku na komore termostatu len snimac teploty chladiacek kvapaliny. Ak sa nemylim zeleny konektor Ale hladam teplotny spinac ventilatora chladenia.
  7. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Ďakujem pekne,ja som to stale hladal niekde pri chladiči. Chcem sa este spytat, je to aj na aute s klimou? Lebo som cital ze to ovlada len BSI a aj ked som ho objednal a skontrolovali mi to podla winka tak mi povedali ze sa tam nenachadza tak teraz neviem.
  8. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Zdravim páni, po dlhsiej dobe pisem a chcem vas poprosit o radu neviete kde sa na 307 nachadza teplotny snimac ventilatora chladenia? Lebo uz len ten by mal byt zly, lebo na diag vsetko pekne ide prva aj druha poloha ale zle teploty tam ukazuje
  9. Luboš11

    Diagnostika lexia

    Ahojte páni, viem že tu je toho moc ale pomohol by mi niekto prosim vas nainstalovat PP2000 na pc? Mam Win10-64,,cital som ze cez virtualPC a nainstalovat winXP 32bit by to mohlo ist. Ďakujem za radu, pripadne SZ.
  10. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Zajtra dam auto na diagnostiku a pozrem to. Dam vediet.
  11. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Tak pani rele a odpor vymeneny, isiel som autom do kopca na aute bolo cez 105°C a vobec sa nezapla sahara na 2 stupen, len prvy isiel ked som mal klimu. Napada prosim vas niekoho co by stym mohlo byť, ďakujem za kazdu radu.
  12. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Tak páni objednal som ten odpor a tie relatka dve, ale mam taky problem, hentie relatka boli 12v-35A Myslite ze by vadilo keby tam dam 12V-30A? Lebo nikde som nenasiel na 35A. Odpor som nasiel rovnaky.
  13. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Ďakujem
  14. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Nevedel by mi prosim vas jiekto zistit OEM kod tych relatok a toho odporu podla vinka. Dakujem VF33CRHSB82943227
  15. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Tak ďakujem za info, objednam a vymenim ten odpor a aj tie relatka 2, tych par € uz sa v tom vsetkom co som menil stratí. Dám vediet akonsom dopadol, ďakujem za radu. Ozvem sa.
  16. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Tak podla mna nejde sahara ako by mala. Kedze nejde na druhu rychlost(bez odpojenia cidla).
  17. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Ked zapnem klimu mi ide prva rychlost asi, ale druha rychlost mi nejde a to som uz mal teplotu okolo 105°C neviem kedy by malo zapinat druhu rychlost. Ale ked odpojim čidlo teploty tak automaticky vyhodi stopku a ide sahara naplno na druhu rychlost.
  18. Luboš11

    Peugeot 307-sahara

    Meral som to teplomerom, hento som dal len taky dodatok. Vsetko je vymenene co si myslim a stale to eobi uz ma napadli len tie relatka alebo ten odpor ale neviem ci by to islo gobec keby sa vytiahne cidlo teploty, a prva poloha by asi vobec neisla
  19. Ahojte páni, chcem Vás poprosiť o radu, mam peugeota 307 2.0 Hdi 79kw ,2003 a mam problem s prehrievanim motora, pri jazde po dilanici alebo po meste mam problem že teplota dosť často stúpne aj na +100°C, robí to aj s vozíkom, skrátka keď ma väčší,, záhul", vody je dost, hadice netlakuje, teplota ukazuje správne (okolo 100°C neudrzis ruku na hadici vobec) Jeden den mi vyhodilo stopku a teplotu na MAX, tak skusil som vymenit čidlo teploty (zelene) pomohlo a teplotu ukazovalo už spravne,ale auto sa stale hrialo. Na diag. neukazuje nic zle. Termostat som skusil vyvarit pekne otvara okolo 80°C. Vymenil som vodnu pumpu(cele rozvody) nepomohlo to, stale sa auto hreje. Potom som si vsimol ze nezapina saharu vobec ked je dost velka teplota okolo 100°C,ked zapnem klimu tak sahara ide asi na prvy stupen ale na druhy stupen mi to vobec nezapina, neviem kedy by malo,ked odpojim čidlo teploty(zelene) tak sahara ide naplno a aj po vypnuti motora pekne dochladzuje. Tak som zhodil naraznik, vyfukal komplet chladice, boli troska zanesene ale nic hrozne ldn prach ale stale sa hreje auto. Tak vas prosim o radu či stym niekto nema skusenosti. Pomohla by každa rada. Ďakujem Všimol som si že su tam 2 relatka a jeden odpor mohlo by to byt nimi? Ale išla by sahara po odpojeni čidla teploty keby je to relatko alebo odpor zle? Skusil som už aj tu poistku vymenit aj ked si myslim že by sahara vôbec neišla keby je zlá. Alebo nasiel som na internete aj nejaky snimac teploty na chladici, ale neviem kde sa nachádza,,,mohol by byť pripadne aj ten zlý? Ďakujem ešte raz za každu radu.
  20. Luboš11

    Peugeot 307,problem štartovania

    Ďakujem za radu pozrem a dam vediet.
  21. Zdravim páni, mam taky problem s Peugeotom 307,2.0 HDi 79kw pri štartovaní. Niekedy štartuje bez problemov a niekedy ked sa otoči klučom do polohy štartovania tak len pipne a odpoji ako keby celu elektriku v aute, ani pristrojovka ani nič nesvieti. Proste ako keby nikde nejde elektrika, pomôže len nadvihnuť kapotu a odpojit kontakt na baterke a znova pripojíť. (auto znova pípne a už ide štartovať). Kedysi to robievalo raz za čas, no poslednu dobu častejšie a častejšie,tak sa chcem spýtať či niekto nemáte stým skúsenosti. Vopred ďakujem za každú radu a informáciu.
  22. Luboš11

    špatně startuje

    Ďakujem velmi pekne za radu
  23. Luboš11

    špatně startuje

    Dobry den, prepacte ze dam blbu otazku, ale prosim vas ako premerať žhaviče, skušal som vseliako ale nemozem ziadno namerat prud ze by do nich isiel, dakujem za radu.
  24. Luboš11

    Páčka smeroviek

    Dobre ďakujem teda za informácie
  25. Dobrý deň, potreboval by som sa len informovať, keď dám do práva smerovku tak mi ju niekedy vypne, niekedy aj na 3x musím dávať aby držala, chcem sa len spýtať, keď chcem packu vymeniť musía sa cele podvolantove páčky vymeniť, alebo sa dá aj samostatne len páčka smeroviek. Ďakujem za info. Peugeot 307, 79kw,2003 hatchback
×
×
  • Vytvořit...