Přejít na obsah

XtraiL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

XtraiL's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. XtraiL

    P309, Tesneni pod hlavou ??

    Jinak jedna se o motor: 1,4/55KW Jednobodova strikacka
  2. Chtel bych se optat kdyz je spatne tesneni pod hlavou tak motor ma spatne tlaky a tlaci olej ven pres merici risku ..... Me to totiz tlaci olej ven pres tu risku a myslim si ze je to tesnenim ale bojim se aby to nebylo jeste necim jinym, protoze jsem dneska vypustil chladici kapalinu a bylo to smichany s olejem takze urcite jetesneni spatne a chci se optat jestli je tezke si vymenit doma tesneni pod hlavou ??? Co vse je na to treba ???? V autech se docela vyznam ale toto jsem jeste nedelal!! Tak bych chtel poradit. Diky
  3. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    Jak je zapojeni vstrikovani tak tam byli spatne pozapojovane draty, protoze favorit a peugeot to ma jinaci !!! Ale kdyz jsem to predelal jak to mel znamej tak mi to neslo tak jsem nad tim popremyslel promeril jsem to vsechno a pak jsem na to dosel !!! Potenciometr zustava jak ma byt, i krokovy motorek ale jak to vstrikuje palivo tak tam se to musi predelat!! Zatim
  4. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    Takze uz se mi to konecne podarilo nastartovat jeste nechat zestelovat otacky a bude to OK!!! Az to budu mit vse hotove tak pak dam navod jak predelat cely karbec z favorita 94 nebo felicie 1,3 / do peugeota 309/1,4/55KW Jednobodove strikovani!!! Je to lepsi predelat vse neni stim tolik prace kdyz vi clovek jak na to ...... A hlavne si myslim ze ten potenciomet vidrzi vic z favoritu nez u Peugeotu !! zatim caute
  5. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    Nemate doma nekdo manuat na toto auto?? Jedna se presne o Peugeot 309, rok 89 a motor je tam 1,4/55KW !!!! Popripade kde bych si to mohl stahnout hledal jsem to vcera po internetu a nenasel jsem nic!!
  6. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    PS: Pred tim nez se pokazil karburator tak s autem jsem normalne jezdil!!
  7. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    Takze benzin jsme skouseli lit do karbecu a nic vubec se mu nechtelo!! Nenaskocilo to proste!! A To jsem s rozdelovacem jeste nic nedelal az potom mi poradili ze uz jedine rozdelovac to muze byt nic jinaciho me totiz nenapada!!! Palivo tam jde, jiskru to haze, kable od rozdelovace jsou dobre poskladane, takze uz nevim co tam muze byt??? Jinak ma taky nekdo jak jsou zapojene kabely od rozdelovace na P309/1,4/55KW ??? A pak kde jsou rysky na motoru na nastaveni rozdelovace??? dekuji za rady!!
  8. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    Prave ze to mam okopirovane od jednoho znameho co to ma taky v peugeotu 309/1,4/55KW a jde mu to bez problemu proto se divim ze me to nejde!!! Jinak bych nepotreboval poradit!!!
  9. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    Proste jsem mel normalni karburator peugeot 309/1,4/55KW ale pokazilo se potenciometr skrtici klapky tak jsem tam dal karburator z favorita 94 a predelal zapojeni na karbecu a normalne palivo to dava jiskru taky ale nechce to naskocit!!! Nic vic jsem stim nedelal a kable od rozdelovace mam zapojede jak pred tim kdyz to jeste jezdilo!'!
  10. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    1,4/ 55 KW Ale je tam prekopany karbec z Favorita 94 !! Strikovacka!!
  11. XtraiL

    P309 Problem?? Nestartuje :(

    Nikdo nedokaze poradit ? Skoda ((
  12. potrebuji poradit, kdyz jsem skousel tak benzin tam jde, jiskru to dava, ale kdyz jskousim nastartovat tak nic proste to nechce zapalit smes tak jsem skousel otacet z rozdelovacem taky nic !! newite v cem je tedy chyba ?? Potrebuji to co nejdriv opravit ... Dekuji moc za rady!! popripade kde jsou rysky na nastaveni rozdelovace???
  13. XtraiL

    Vadný potenciometr? Motor 1.4i

    Muzu nabidnout komplet karbec z felicie 1,3 to je uplne stejne jako favorit jednobodova strikacka!! Cena tak 1000,- !!
  14. XtraiL

    Rozdelovac P309??

    Nikdo mi nedokaze odpovedet???
  15. XtraiL

    Rozdelovac P309??

    Sorry za spatny nadpis!!! Na vicku jsem se prave dival a nic takoveho tam neni!!
×
×
  • Vytvořit...