Přejít na obsah

Rastislav 89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Rastislav 89

  • Datum narození 22. duben

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Humenné
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Rastislav 89's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Nie nie u mňa je to prave naopak.Na letných je to horšie.Zimne vyskúšam teraz či po tých výmenách a opravách to bude lepšie.u mna vibrácie rovnaké či nový koberec alebo starý diaľničný koberec Po-Ba a späť.
  2. Dúfam že v tom nebudeš mať pravdu.Ale pravdou je že i ja mám takú skúsenosť že pri alu diskoch a na letných pneumatikách sú tie vibrácie silnejšie a citeľnejšie ako na plechačoch.Plechače tie vibrácie skorej poberú.Mne to začne vibrovať ale že presne od 130km a trochu sa to zlepší od 145km.
  3. To je už môj 4 servis.Pracujem raz tu raz tam.Vieš niekedy nemáš na výber.Asi som trafil dobrý kus".
  4. Ďakujem za odpoveď.Pital som sa v servise, Peugeot servise autorizovaný!Že oni nevedia ani nemajú žiadnu mašinu na zistenie takého problému aký mám ja.skušku robili tiež iba na diaľnici.A ja to mám vyhodnotiť či je to dobré alebo sa bude pokračovať pri zisťovaní daného problému.som objednaný a zas sa teším ako budem platiť.
  5. Ahoj.Auto ma nabehaných 77000km.Veci sa stali nasledovne.Na zimných pneu som trafil dieru na pravej strane.ale nebolo to take hrozné.hned na začiatku zimy.celu zimu som jazdil v pohode i dialnice.žiadne vibrácie.po zime som prezul na alu a jazdil som všetko ok.až jedno ráno ľavo točiva zákruta,zver rizikové brzdenie a bolo to.Dal som vymenil kotúče myslel som si že som ich pretavil.Nepomohlo.Potom pneu,disky.Nepomohlo.Samozrejme vyváženie.a pokus omyl.hore dole plech disky,alu disky.nove pneu.A začal servis jeden, druhý, tretí originál Peugeot.!! Všetko bolo že zle vyvaženie,zlé disky, zlé pneu.Až ďalší servis mal chuť sa pustiť do zisťovania i snahu to opraviť.Apeloval som že to skorej bude práva strana,že je tam i vyhádzana vazelina spod manžety.Oni že nie že chyba bude vľavo a že v pravo iba spuchreta manžeta.stači výmena.takže vymenená manžeta vpravo a v ľavo celá hnacia hriadeľ.Vysledok rovnaký vybruje to ďalej.To je vše.
  6. Kolesá vyvážené.Kúpil som nove disky i pneumatiky.nepomohlo.V servise som nahlásil že mám podozrenie na pravú stranu.že možno je problém tam.servis použil aj svoje kolesá aby to vyskúšal.problem ostal.volant trasie presne od 130km.
  7. Dobrý deň.Mám taký problém.Ak idem 130km po diaľnici trasie a vibruje mi volant.Vymenena ľavá hnacia hriadeľ komplet v servise, problém ostal.ma niekto podobné skúsenosti čo stým?
  8. Vyskúšam vybrať rádio a zistiť či ten test metrovým drôtom pomôže.zatiaľ dík.
  9. Zdravim.Reklamoval som rádio,že slabo hraje,že má slabý príjem staníc,že je počuť šum a všelijaké ruchy.odpoveď v servise:tak je to normálne a máte zle nastavený uhol antény.nakupil som antene prúty vyskúšal som čo sa dalo.a rádio hraje ďalej zle. Reproduktory akoby nestíhali rádiu,pri hlasnejšie hudbe začnú rezonovať až praskať.volume do plusu ešte ide ale reproduktory nestíhajú.menil si iba reproduktory?
  10. Zhánam autorádio do Peugeot partner tepee 2017.orginal nemaka ako má.zly tuner.neviete mi poradiť.kludne aj roproduktory.ake?
×
×
  • Vytvořit...