Přejít na obsah

herpes

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    kolin
  • Stát
    Česká republika

herpes's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravim, mam dotaz (mozna blbej:-)) - manzelce se podarilo trefit roh baraku pravym bokem na nasem novem P207. Odnesli si to trochu zadni dvere a blatnik - a ted nevim jestli musim jit s tim do autorizovanyho servisu nebo ne?(kvuli zaruce atd..). dik.
  2. Mam mozna blby dotaz (tak me hned nekamenujte ). Kdyz mam auto jeste v zaruce a chci prezout na zimni pneu - tak muzu jit i do neautorizovanyho pneuservisu NEBO bych mel jit do autorizovanyho??? podle logiky to neni zasah do vozu (kolo si muze clovek vymenit i sam) - Dik . omlouvam se za mozna zbytecnou otazku, ale jsem v casove tisni a potrebuju rychle prezout - na D1 uz je snih:grr:grr:grr dik
  3. herpes

    kde koupit peugeot-a

    Domansky
  4. herpes

    kde koupit peugeot-a

    Zdar, tak se musim pochlubit: zitra si jdeme pro novyho pazouta!!! doufam, ze ze nam bude dlouho slouzit. PS: jaky mate nazor na zabezpeceni vozu pomoci uzamknuti radici paky (construct .....)? oplati se to? dik
  5. herpes

    kde koupit peugeot-a

    Jasne, Kolin:)
  6. herpes

    kde koupit peugeot-a

    to Dress: dik za info - prave tohle mne zajima - priklad: koupim auto v autospolu a pak najednou neco prestane fungovat - muzu jit napriklad k domanskemu s reklamaci? nebo musim jit k autospolu od ktereho jsem auto koupil? Popripade muzu jit na servisni prohlidku v zarucni dobe mino CR (napr. Slovensko - samozrejme autorizovany servis) - uznaji mi tady naslednou reklamaci? Sorry ze se tak blbe ptam:nevim Nemate s tim nekde zkusenosti (jak jsem psal , teoreticky mi muzou v prodejne rict ze to je mozny, ale pak skutecnost muze byt jina)
  7. herpes

    kde koupit peugeot-a

    to all: dik za rady - postupne si projedu prodejce v Praze a pak se rozhodnu. doufam ze spravne:papa
  8. herpes

    kde koupit peugeot-a

    V Koline - takze prodejce v Koline nebo v Praze a okoli - ma nekdo zkusenosti??
  9. zdravim, nikde jsem to tu na fore nenasel - teda jenom co se tyce zkusenosti s servisem. Mam v planu koupit novou 207-ku a nerad bych podporoval nejake firmy kde si nevazi zakazniky;). Navic by mne zajimalo kdyz koupim treba nove auto u XY tak pri pripadne reklamaci musim reklamovat u koncesionare XY nebo si muzu vybrat jineho? asi ne?dekuji za rady.
×
×
  • Vytvořit...