Přejít na obsah

dasou

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

dasou's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. dasou

    iPod v autě

    Pouzival jsem Belkin, jednou:)) Na to odblokovani tim tl. jsem asi zapomel:)) Mrknu na to.Ale v kazdem pripade mne mrzi ten odstup leveho a praveho kanalu.Nu coz, budu rad kdyz sem nekdo prinese nejakej zajimavej prispevek, treba jak vytahnout z P 607 line in pro MP3.Byl bych vdecen!
  2. dasou

    iPod v autě

    Ahoj, no jak jsem psal.Odstup leveho a praveho kanalu je velice spatny.Udelej si test, v pocitaci si udelej skladbu kde v jednu chvilku bude hrat v levem kanalu a po chvilce jen v pravem kanalu.Zijistis, ze ti ten signel vleze do kanalu ketry vubec nema hrat az si to pustis v aute.Dalsi vec je ze pokavad mas tichou pasaz ( treba vazna hudba ) slysis radiovy sum, a to dokonce i po odblokovani Belkinu na vetsi vykon.Docela mne to mrzi protoze jsem si s tim dost vyhral.Belkin jsem namontoval na drzak navigace a vyuzil napajeni navigace.Staci pripojit jack do navigace a hraje to... ale jak rikam, je to hruza, zlatej kazetovej adapter
  3. dasou

    iPod v autě

    To: P 607 Olda.To je ta nejhorsi varianta, presne tenhle FM vysilac jsem si poridil, jednou poslechl a opet odlozil, priserne! Nikomu to nedoporucuji, ostatne jsem to sem uz psal
  4. dasou

    iPod v autě

    Jen nechapu jednu vec, jak by se u toho changeru co podporuje MP3 prepinali jednotlive adresare MP3 ktere jsou na jednotlivem CD
  5. dasou

    iPod v autě

    Kdyby ten Svejkuv changer sel vymenit za stavajici originalni, bylo by to urcite nejlepsi reseni! Do totho bych sel. Sakra,chtelo by to najit nejake info.
  6. dasou

    Výkon bude v pondělí

    Ahoj, tak jsem se dozvedel ze je spatny katalizator a neni uhli ve filtru klimatizace.Zajima mne kolik zhruba das za ty rozvody a pumpu.Take mne to ceka.
  7. dasou

    žádný výkon u 607

    Ahoj Mahony.Myslim ze mam stejny problem akorat ESP a ASR nesviti, dnes se mi na to podivaji v servise a az budu neco vedet napisu.
  8. dasou

    iPod v autě

    Pokud vam nejde o kvalitu, je reseni FM transmitter idealni.Koupil jsem tento: http://www.pira.cz/belkin2.htm Stoji asi cca 750 Kc.Ovsem pro me je toto zarizeni nepouzitelne.Pri pauze nebo tichych pasazi stale slysite malej sum radia, za druhe jsem zjistil ze kvalita neni valna.Hlavne mi vadi ze je tam nizky odstup leveho a praveho kanalu.Zjednodusene reseno je to takove na pul mono. Tak ze jsem opet sahnul po kazetovem adapteru ac jsem nechtel.Ale nevzdam to, budu rad za dalsi prispevky a poznatky.Rad bych nasel nejakej line in vstup u P 607.
×
×
  • Vytvořit...