Přejít na obsah

Galir

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

O uživateli Galir

  • Datum narození 1.8.1880

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Řepiště
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Galir's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Galir

    Orosené světlo

    Ještě bych mněl další dotaz. Auto mi někdo poškrábal, existuje nějaký barevný kit nebo vosk, který je schopen škrábance překrýt (lakovat celé dveře by vyšlo krutě draze kvůli malému škrábnutí). Pokud ano můžete mi tu na něj hodit nějaký odkaz.
  2. Galir

    Orosené světlo

    Krytky jsem sundal tak snad se kapky vody odpří. Ještě bych mněl další dotaz. Auto mi někdo poškrábal, existuje nějaký barevný kit nebo vosk, který je schopen škrábance překrýt (lakovat celé dveře by vyšlo krutě draze kvůli malému škrábnutí). Pokud ano můžete mi tu na něj hodit nějaký odkaz. A jak se na 307 sw natavují hodiny, při výměně baterie se mi vynulovaly? Na displeji nejsou žádné tlačítka.
  3. Galir

    Orosené světlo

    Jak pisete je pristup k odvodnovaci drazce bez demontaze svetel. Jedna se o prave predni svetlo a je u neho voda do ostrikovacu a plno dalsich trubicek. Nevim nevim jak ho budu demontovat. Popripade nemate na demontaz nejaky manual ale pro uplne blby :-). Diky
  4. Pěkny den, prosim vas jedno predni svetlo pri poklesu teplot mivam orosene, spousta kapicek na celnim krytu. Jde se jich nejak zbavit?
  5. Pěkný den, jsem čerstvý majitel peugeotu 307 a potřeboval bych trošku více poradit. Prvně bych se chtěl zeptat jaký je rozdíl v jízdních vlastnostech pokud budu mít auto osazeno koly 15" nebo 16"? Dále bych se chtěl zeptat zdali je nějak v techničáku, kde jsou předepsány kola a pneumatiky rozlišenop zdali se jedná o kola plechová nebo ALU "hlinikáče". Poté bych se chtěl ještě zeptat zdali když si chci koupit hlinikáče a nevím co je to za typ ale vím pouze jakými gumami jsou osazeny a když mi sedí v techničáku zdali toto kolo můžu použít na auto. popřípadě je někde na ráfku specifikováno označení, abych nemněl na autě nehomologované kola. Pokud si koupím nehomologované disky a budu je chtít na auto osadit. Jde na ně sehnat atest "certifikát" aby mi šli zapsat do technického průkazu? Děkuji moc za jakoukoli odpověď, radu.
×
×
  • Vytvořit...