Přejít na obsah

radimh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 205
  • Rok výroby
    1990

Profilové informace

  • Město
    Banska Bystrica
  • Stát
    Slovenská republika

radimh's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdravim Vas , tak ako som slubil tu je vysledok . Bolo nutne vynenit hlavu rozdelovaca 500,- lebo v nej boli odpalene uhliky , k tomu samozrejme aj palec rozdelovaca 120,- . Bohuzial bolo mrtve aj zapalovanie tak ze islo nove 2000,- . Dakujem sikovnemu technikovi zo Sliaca :-) ...205 beha delej . maj te sa .
  2. nuž dam vedieť o týždeň , auto som odtiahol do servisu , kde mi povedali "že to vedia " a tak uvidíme , budem informovať :-)
  3. a ha , no tak to som nevedel , neviem či je tam dáka žiarovka , vedla na druhej strane je katalyzátor , ten sa rozsvieti pred naštartovaním
  4. nie nie 1,1 maju pristrojovku v takomto zložení : palivomer, tachometer , napis Peugeot (niektorí typi maju hodiny ) kontrolky v druhej časti prístrojovky : ručná brzda, voda,STOP,olej,dobíjanie,smerovky poslal by som foto ale neviem ako :-)
  5. Dakujem vam za rychlu reakciu . Dnes som urobil posledne kroky , rozobral som komplet poistkovu skrinku , všetkky kable,poistky von,proste hola doska , bola zoxidovaná asi tam zatekalo ,vseko som to vycistil a znovu zalozil ale nepomohlo to . To cidlo s tromi kontaktami ignition amplyfer, hallova sonda , snimac otacok na rozdelovaci ,ci zapalovanie , je to prepojene s indukcnou cievkou a ta ma 4 konektory , je tam plus a minus ale podla merania to vobec nesedi . Podla schemy ma ist plus na 1 pin ale ide na 2 . zem na amplyfery nie je na 3 ale na 2 tak ze stou schemou je to k nicomu , neda sa podla nej diagnostikovat . Pozitivna informacia , na Sliaci som objavil servis ked taketo auta robia , maju aj 205 ku tak ze to tam potiahnem . Rad sa podelim o poznatky ,fotky a tejto diagnostiky , ak nieco chcete staci napisat . K tej diagnostike , na pristrojovke je len stop a ine kontrolky ale ako vyzera kontrolka diagnostky to neviem . piste
  6. Čítal som všetko možné , ale na mojej 205 ,r.v.90 , 1,1 monoJetronic som nenasiel diagnostický konektor a ani klučikom sa to vyblikať nedá . Motor sa pokazil nedava istkru na sviečky , neviem kde je chyba , neviem či je vôbec ok riadiaca jednotka . Poradite mi niekto ako to premerať , lebo nemám druhú 205 funkčnú na porovnanie . dik moc za kazdu radu , v servise v BB mi to nikto nechce ani len diagnostikovat ..ze to mam zahodiť .
×
×
  • Vytvořit...