Přejít na obsah

Forstak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

O uživateli Forstak

  • Datum narození 17.7.1996

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Pelechov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Forstak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Forstak

    Engine fault: Repair needed

    Zdravíme, ta samá hláška, ale u 407 benzínu 2.0i. Nevíte čím by to mohlo být? Nikdo si s tím neví rady a na diagnostice nic není.
  2. Po přehrání imobilizéru funguje jak má i s dálkáčem. Super. Jen jsem si nechal vyjet závady z DIA, ukázalo mi to viz obrázek. Pán je smazal, projel a bez chyb. Bohužel dneska na mě vyskočila samá hláška jako jsem posílal nahoře "Electronic anti theft faulty". Bohužel to může být hodně věcí. Přikládám obrázky z DIA před vymazáním. Po vymazání je ta poslední fotka s jednou chybou. PS: s tím špatným imobilizéru mi to občas šlo na tři válce chvilku, teďka to už nedělá, ke je to pár dní.
  3. Forstak

    Závada "motoru" Lambda?

    Dneska jedu stejnak do Peugeota, tak se na to podívají odborníci Děkuji.
  4. Forstak

    Závada "motoru" Lambda?

    Lambdou to není Furt hlásí
  5. Takže mi už přišla deska s čipem, jsou teda dost rozdílné.
  6. Forstak

    Nahrání kódu do čipu

    Dobře, děkuji. Takže mi stačí koupit desku s čipem co je v klíči a pak ten čip nahrát pomocí jedné ze zmíněných Dia do jednotky. Můžeš mi prosím poslat nějaký odkaz na nákup jedné z té diagnostiky? Děkuji. (Zvládnu to sám doma né?)
  7. Zdravím, půjde s touhle Diagnostikou nějak nahrát do klíče kód k imobilizéru? Kartičku s kódem i novým klíčem mám. Děkuji.
  8. Forstak

    Závada "motoru" Lambda?

    Objednávám novou Lambdu 1, do konce týdne dám vědět.
  9. Dobrý den, Peugeot 407 2.0i 103kw mi hlásí pár chyb. Podle nějaké staré diskuze jsem se dočetl, že to je u benzínu závada Lambda sondě č1 (hnedka první od motoru). Ale na technické mi pán říkal, že nejspíš špatně spaluje první válec. Což se mi teda moc nezdá. Jaký na to máte názor vy? Děkuji za každou odpověď.
  10. Tohle jsem vzal
  11. Objednal jsem desky z Ebaye a zajedu do Peugeota, kde mi do nich nahrají vyčtený kód. Za cca měsíc dám vědět.
  12. Čtecím kroužkem to není.
  13. Objednám novej kroužek a dám vědět. Kdyby odešel čip na desce, tak přece už nejde vůbec. Primárně jsem zkoušel jestli tam vůbec nějakej odpor je. https://www.iautodily.cz/cteci-krouzek-imobilizeru-peugeot-1007-2005-0-nd100196063.html Tohle půjde, souhlas?
  14. Rozebral jsem to. Samotný klíč mám v zapalování, cívku jsem vycvaknul a pověsil mimo. Když dám úplně k cívce imobilizér tak nastartuje hned. Dodatek: proměřil jsem odpor a ten v ní je. Proč by nešel imobilizér přečíst na "dálku" v klíči kterej je ve spínačce a na blízko ano?
  15. Pardubický kraj
×
×
  • Vytvořit...