Přejít na obsah

Fulda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Fulda's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. To zapínání světel po startu motoru lze nastavit v BSI. Sám jsem si to zapínal diagnostikou (mám k ní přístup ). Má to však jeden háček. Od té doby mi světla po vyndání klíčků nezhasínají pokud jsou zapnuté ručně páčkou - myslím, že tak tomu nebylo, ale nejsem si jistej. Takže, kdo chcete daylight, zajeďte na diagnostiku - lepší než něco drátovat v autě. Podmínkou je, zda vaše auto má BSI.
  2. Tož, díky za odpovědi. Moc jste mě nepotěšili. Speciálně pro Marcela.Z bych měl, že se nejedná o nějaký vrtoch z nespokojenosti, ale jen bych chtěl, aby to fungovalo pořádně a trochu domyšleně. Pokud si sám cíleně přepnu zpět na hodiny, pak bych jako programátor předpokládal, že uživatel bere na vědomí nebezpečí námrazy a dále bych s tím neotravoval. Pokud by došlo ke změně teploty během cesty např o 2°C, pak bych to opět rozblikal - jednoduché prosté, ale to by programátor musel trochu myslet. To neustálé blikání je, co se týče varování, spíš horší, protože po hodině jízdy už to absolutně nevnímáš jako varování - prostě tam něco bliká na palubce, a protože už to bliká dlouho "nic se neděje". Navíc si myslím, že řidiče to zbytečně periferně rozptyluje - zkuste si schválně někdy koukat na monitor v jehož rohu bliká malá ikonka. Uvidíte, že za hodinu bude vaší prioritou její odstranění. Taková je praxe.
  3. Při nízkých teplotách cca pod 2°C mi začne blikat údaj teploty na displeji v kapličce. OK, beru jako varování před námrazou, ale protože mě to celkem ruší, tak stisknu tlačítko aby se zobrazily hodiny. Bohužel po cca 30 sec tam opět skočí a bliká teplota. Docela mi vadí, že mi něco pořád bliká v zorném poli. Je to standartní chování? Nedá se s tím něco udělat? Diagnostikou poladit BSI jsem zkoušel - a nic.
  4. Mám před plánovanou výměnou oleje (najeto na něj cca 20000km). Olej je téměř černý. Je to normální stav? mám 206sw 1.4hdi naj. 83000km
  5. Nemáte někdo tucha, jak vyndat celé rádio (to originální na CD). Nerad bych to páčil násilím, protože absolutně netuším zač to tam drží.
  6. Koupil jsem 206 SW najeto 80 000 a má mírně cca 5° vychýlený volant do strany. Auto jede rovně, geometrie je snad OK, takže je to jen kosmetická a psychická záležitost. Jak se to dá řešit. Mám si nechat znova seřídit geometrii a přitom by mi srovnali ten volant, nebo je i jiné řešení? A ještě, nemáte někdo zkušenosti s výměnou volantu? Mám ho trochu poškrábaný (s airbagem). Případně kde ho sehnat levně.
  7. Nevíte někdo, kde všude najdu na P206 SW vin kódy? Měli by být i nějaké skryté.
×
×
  • Vytvořit...