Přejít na obsah

Danny.D

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Danny.D

  • Datum narození 16. listopad

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Danny.D's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Zdar vím že už se to tu řešilo ale jak si pro mě neúspěšně. Tak vás prosím o rady. Zda už někdo tuto záhadu vyřešil. Mám peugeot 406 1.8 66kw, rok 98, 8B), startér točí ale chytne např. Na po 2-4 otočení klíčků. Na autě jsem udělal: svíčky, teplotní čidlo chladící kapaliny vyměnil palivové filtr, škrtící klapka vyčištění, rozvody atd. Ale to s tím už nesouvisí. Vyměnil jsem si klíček za náhradní ale nic nepomohlo. Pumpa spíná. Může to být i baterkou? Že by už nedávala už takové výkony? Už mám pár let odjeto.
  2. Danny.D

    406-občas nestartuje

    Zdar procentuálně to dělá jedno z těchto čidel. Bud pro. teplotu motoru, teplotu chladicí kapaliny, lamnda sonda na vyfuku, čidlo pro prisavanej vzduch a jeste čidlo pro vačku. Neznám přímo odborné názvy ale snad víte co myslím řeším teď to samé za měsíc to půjdu ale vyměnit. Jinak tuto radu mám od zkušeného mechanika. Pokud vám teda jede čerpadlo bude nejspíš tento problém. Diagnosti vám čidlo málo kdy ukáže když funguje ale na půl. Chytrá diagnostika dokáže ale ukázat obcasnou chybu. P.s srry za chyby nemám čas.
  3. Danny.D

    Chiptuning

    Dobrá díky všem
  4. Danny.D

    Chiptuning

    Zdravim srry že sem nějak nereagoval ale nikdo neodepisoval. Hele jak jsem psal je to projek chci ho celí zrekonstruovat. Jsem autolakyrník a karosář jak pracovně tak i papírově. Pouze se nevyznám moc v motorech ano je to 1.8 66kw (1998). Chtěl bych zvednout zároveň i vykon moturu a chip je asi nejjednodušší ale jak sem psal dase to? A pomuze to aspon o trochu zvednout? Peníze nereším. Jestli je i jiný způsob tak jsem sním pokud to není přestavba komplet motoru.
  5. Zdravím měl bych otázku zda někdo má zkušenosti s chiptuningem u Peugeota 406 1.8 66kw. Chtěl bych to zkusit ale bohužel nevím zda je to u tohohle motoru vůbec možné. Prosím nepište odpovědi ve stylu: kup si radši nový auto atd. Tento vůz ve volných chvílích renovuji tak proto.
×
×
  • Vytvořit...